Essential Amino Complex, Solgar, 60 de capsule vegetariene

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fara gluten
Vegetarieni
Alimente Kosher
Fara lapte
Fara OMG
Вместе дешевле Economisire 11,85 RON
148 136,23 RON

Essential Amino Complex, Solgar, 60 de capsule vegetariene +Mască medicală, de unică folosință, cu trei straturi, 1 pachet (10 buc)

Codul produsului: 26912
Cod de bare: 033984001015

Precomandă 10-25 zile

126,86 RON

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Complex de aminoacizi, Essential Amino Complex, Solgar este un supliment alimentar ce contine un complex de 8 aminoacizi esentiali in forma libera, cu absorbtie optima. Acești aminoacizi nu sunt sintetizați singuri în organism, așa că trebuie ingerați prin alimente sau suplimente. Aminoacizii sunt blocuri care sunt implicate în toate procesele de bază ale corpului uman, necesare pentru funcționarea normală a celulelor corpului și contribuie la repararea țesuturilor.
L-Valina, L-Isoleucina și L-Leucina sunt aminoacizi cu lanț ramificat care promovează creșterea activă a masei musculare, recuperarea musculară după exerciții fizice, sinteza proteinelor, nivelurile crescute de energie și procesele metabolice îmbunătățite în fibrele musculare.
L-fenilalanina este un aminoacid esențial pentru construcția compușilor proteici, iar reziduul neutilizat este transformat în tirozină.
L-metionina este implicată în reglarea metabolismului; la intrarea în organism, se transformă în cisteină, care este un precursor al L-glutationului, ajută la eliminarea toxinelor din organism; și este, de asemenea, necesar pentru creșterea țesuturilor.
Aminoacidul L-lizina este implicat în sinteza proteinelor, producerea de hormoni și promovează o mai bună absorbție a calciului. Are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar, îmbunătățește starea pielii, crește nivelul de energie.
L-treonina este un alt aminoacid esențial care este implicat în construirea proteinelor musculare și menținerea echilibrului proteic în organism. Aportul său contribuie la un set de masă musculară, la creșterea forței și a performanței atletice, contribuie la o mai bună recuperare după antrenament.
Aminoacidul esențial L-histidină, necesar pentru sinteza histaminei, favorizează creșterea și repararea țesuturilor; participă la formarea globulelor roșii și albe din sânge.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Solgar, Essential Amino Complex, 60 de capsule vegetale.

Utilizare recomandată: Ca supliment alimentar pentru adulți, luați 1 capsulă vegetală de două ori pe zi între mese sau conform indicațiilor unui medic.

Alte ingrediente: celuloză vegetală, celuloză microcristalină, stearat de magneziu vegetal.

Fără : OMG, gluten, grâu, lactate, soia, drojdie, zahăr, sodiu, arome artificiale, îndulcitori, conservanți și coloranți.

Avertismente: Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați orice medicamente sau aveți o afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de a lua orice supliment alimentar. Opriți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu utilizați dacă sigiliul exterior al flaconului lipsește sau este deteriorat.

Adiţional

Mărimea porției: 1 capsulă vegetariană

Porții : 60

Suma pe servire

% din necesarul zilnic

L-histidină (formă liberă)

75 mg

*

L-izoleucină (formă liberă)

75 mg

*

L-leucină (formă liberă)

75 mg

*

L-lizină (L-lizină HCl) (formă liberă)

75 mg

*

L-metionină (formă liberă)

75 mg

*

L-fenilalanina (forma liberă)

75 mg

*

L-treonină (formă liberă)

75 mg

*

L-Valină (Formă liberă)

75 mg

*

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului

  Adaugă o recenzie

  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.