Echilibrul zahărului din sânge, Sucontral D, EuroPharma, 60 capsule
Epuizat din stoc
Sângele este țesutul conjunctiv al corpului, care are o structură mobilă lichidă, merge într-un cerc vicios și transportă nutrienți către toate organele și sistemele, conectându-le într-un singur organism. Este format din plasmă și celule sanguine (leucocite, eritrocite și trombocite). Există conceptul de „grup de sânge”, care a început să fie studiat în cele mai vechi timpuri. Dar unul dintre primii oameni de știință care a descris mai detaliat și a prezentat o teorie despre originea grupelor de sânge a fost cercetătorul polonez Ludwig Hirstsfeld. El a sugerat că oamenii antici din toate rasele aveau o singură grupă de sânge - primul 0 (I). Asociând acest lucru cu faptul că în acele vremuri toți oamenii erau mâncători de carne (deoarece obțineau hrană vânând animale sălbatice), adică principalul (dacă nu singurul) produs din dieta lor era carnea crudă. Tractul lor digestiv a fost perfect adaptat pentru a procesa doar proteine animale. Acest lucru este evidențiat și de faptul că la oamenii moderni cu prima grupă de sânge 0 (I), aciditatea sucului gastric este mai mare decât la alți reprezentanți. Dar odată cu creșterea populației planetei, extinderea și răspândirea pe un teritoriu mai mare, oamenii au trecut treptat la alte modalități de obținere a hranei: pescuit, culegere (cules de fructe de pădure, ciuperci etc.). Deci, treptat, proteinele vegetale au devenit principala sursă de energie. În acest timp, au apărut și noi tipuri de sânge. Astfel, în lumea modernă există 4 grupe sanguine: α și β - prima (0); A și β - secundă (A); B și α - a treia (B); A și B sunt al patrulea (AB). α și β sunt aglutinine găsite în plasma umană, în timp ce A și B sunt aglutinogeni din celulele roșii din sânge. Pe baza acestui fapt, unele produse sunt mai potrivite pentru o persoană cu o anumită grupă de sânge, iar altele sunt contraindicate. Dar, cu toate acestea, persoanele cu toate tipurile de sânge suferă foarte des de tulburări asociate cu creșterea zahărului din sânge, iar acest lucru este plin de consecințe grave. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Utilizare recomandată:
Luați 1 capsulă de două ori pe zi.
Alte ingrediente:
Gelatina, fosfat de calciu, stearat de magneziu, dioxid de titan, dioxid de siliciu, stearat de glicerol, manitol, celuloza, amidon de porumb.
Avertismente: Opriți utilizarea dacă apar simptome neobișnuite. Acest produs nu trebuie luat de diabetici insulinodependenți.
Consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați sau luați medicamente. A nu se lasa la indemana copiilor.
Mărimea porției : 1 capsulă | ||
Porții per recipient: 60 | ||
| Pe portie | % din necesarul zilnic** |
Vitamina C (acid ascorbic) | 30 mg | 33% |
Vitamina E (acetat de d-alfa tocoferol) | 5 mg (7,5 UI) | 33% |
Tiamina (vitamina B1) (clorhidrat de tiamina) | 0,7 mg | 58% |
Riboflavina (vitamina B2) | 0,8 mg | 62% |
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) | 1 mg | 59% |
acid folic | 170 mcg DFE (100 mcg acid folic) | 43% |
Vitamina B12 (cianocobalamina) | 0,5 ug | 21% |
Biotina | 75 mcg | 250% |
Zinc (acetat de zinc) | 2,5 mg | 23% |
Crom (clorură de crom) | 25 mcg | 71% |
Polifenoli din extract de scoarță de Krpalcha (Hintonia latiflora) (2-4:1) | 20 mg | ** |
** Necesarul zilnic nu este determinat. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare