Tămâie cu aromă de cedru, Blue Pearl, 20 g

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 17459
Cod de bare: 050525481204

Din producție

18,66 RON
Articole noi Blue Pearl

Vânzător: Biotus

Biotus
Descriere

Tămâia cu parfum de cedru Blue pearl este făcută din cedru. emana o aroma proaspata care relaxeaza corpul si reface sufletul. Aprindeți un bețișor din această tămâie și lăsați să înceapă călătoria incredibilă. Pășește-te într-o lume a inspirației și a vieții naturale. Uleiul de cedru este un ulei curativ care nu are contraindicații de utilizare, se absoarbe ușor în organism, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Uleiul de nuci de pin se distinge printr-o cantitate imensă de vitamine, minerale, microelemente, acizi grași polinesaturați.Există o legendă orientală care povestește despre o mică lumină albastră - o sursă de lumină strălucitoare ascunsă adânc în sufletul fiecărei persoane. Potrivit legendei, această lumină este foarte importantă pentru viață. În interpretarea modernă a clasicilor, Mind Games, este numită „perla albastră”. Această carte este despre modul în care o persoană poate descoperi o lume cu totul nouă de sunet, lumină și miros cu ajutorul unei perle albastre. Sperăm că produsele Blue Pearl fac același lucru. Lăsați acest parfum să vă ridice spiritul, astăzi și pentru totdeauna. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.

Aplicație:

Aprindeți un bețișor din această tămâie și începeți o călătorie incredibilă. Lăsați parfumul să vă ducă în lumi de inspirație, relaxare și viață naturală simplă.

Avertizări

Bețișoarele care arde nu trebuie lăsate nesupravegheate în timpul arderii. Nu lăsați nesupravegheat. Țineți departe de copii.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.