Alge marine brune, alge marine sălbatice ale Atlanticului, varec, Kombu sălbatic Atlantic, legume de pe coasta Maine, 56 g
Precomandă 10-25 zile
Vânzător: Biotus
reducere en gros
Alge brune, alge marine sălbatice ale Atlanticului, alge, Kombu sălbatic Atlantic
Algele brune, algele marine sălbatice ale Atlanticului sunt foarte bogate în iod. Acest oligoelement luptă împotriva virușilor participând la formarea celulelor fagocite și deja aceste celule protejează o persoană de boli. O scădere a consumului de iod în compoziția produselor alimentare afectează negativ starea glandei tiroide, de a cărui activitate depinde și rezistența organismului la creșterea malignă. Această corecție este deosebit de importantă pentru pacienții subnutriți, deoarece la o persoană emaciată, chiar și fără o tumoare malignă, concentrația de hormoni tiroidieni este redusă.Algele marine au o listă destul de voluminoasă de proprietăți utile. În special, au o proprietate anti-cancerigenă care le permite să elimine sărurile de metale grele, radionuclizi și alte substanțe nocive din corpul uman. În acest sens, algele marine sunt recomandate de medicina populară ca un eficient profilactic împotriva leucemiei și cancerului. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Recomandări de utilizare
Vă recomandăm să verificați mai întâi algele dacă nu au rămas accidental pietricele sau scoici mici. Unele plante pot fi parțial acoperite cu o pulbere albă de săruri naturale și zaharuri eliberate în timpul depozitării. Acest lucru este absolut normal, la fel și posibilele pete pe marginile foilor mai mature. Câteva sfaturi: în apă, algele se extind cu aproximativ 40% și absoarbe de 5 ori greutatea lor. Varecul crud va fi dur dacă nu este înmuiat sau marinat. Pentru a se înmoaie complet, scufundați în apă timp de 15-20 de minute, gătiți sub presiune timp de 5 minute, coaceți timp de 3-4 minute la 150°C sau prăjiți în tigaie timp de 4-5 minute până devine crocant.Înlocuiți bulionul de pui sau de vită cu bulion de varec. Scufundați 1 foaie într-un litru de apă pentru cel puțin 10 minute și îndepărtați după cum este necesar. Nu este nevoie de sare.Se lasa in lichid pentru un bulion mai bogat sau se scoate, se toaca si se adauga in supa sau fasole.
Alge brune în salate: Mineralizează salatele. Frăgeziți algele prin înmuiere (1 oră), marinare (1-24 ore), albire, prăjire sau prăjire (vezi gătit de bază). Tăiați în bucăți mici și presărați peste salată. Adăugați maro uscat alge în orice marinată pentru o notă de aromă marine.
Alge brune ca aperitiv sau garnitură: Rupeți, tăiați sau tăiați algele marine în bucăți mici și coaceți timp de 3-5 minute la 150 ° C. Coaceți într-o tigaie la foc mic până devin crocante sau presați într-o tigaie unsă cu ulei la foc mediu până când Stropiți cu acest crumble salate, cereale, paste sau mâncați-o drept!
Alte ingrediente:
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1/3 cană (7 g) | ||
Porții per recipient: 8 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | douăzeci | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Sodiu | 310 mg | 13% |
Potasiu | 780 mg | 22% |
Carbohidrații totale | 3 g | unu% |
Fibre alimentare | 3 g | 9% |
Proteină | 1 g | |
Fier | cincisprezece% | |
Vitamina B12 | 2% | |
Calciu | 6% | |
Magneziu | cincisprezece% | |
Iod | 2110% | |
Fosfor | 2% | |
Riboflavină | zece% | |
Crom | cincisprezece% | |
Vitamina B6 | treizeci% | |
*Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii. Sursă minoră: Calorii din grăsimi, grăsimi saturate, grăsimi trans, colesterol, zaharuri, vitamina A și vitamina C. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Reveniți la pagina de conectare