Ceai negru masala, Ceai negru, Ceai Rishi, organic, 15 pliculete de ceai, 52,5 g
În stoc (se termină)
Ceai negru organic, masala, ceai negru organic, Masala Chai
Masala chai tradițională este o băutură picantă făcută cu proporții variate de condimente încălzitoare. Un amestec de condimente numit Karja folosește o bază de păstăi de ghimbir cu lapte și cardamom verde. Alte condimente sunt de obicei adăugate la această bază sau carja. De exemplu, majoritatea masala chai găsite pe stradă, în restaurante sau acasă includ unul sau mai multe dintre următoarele, alături de ghimbir și cardamom, și anume: scorțișoară, anason stelat, semințe de fenicul, boabe de piper, nucșoară și cuișoare. De asemenea, este o practică obișnuită în Occident să folosești ienibahar pentru a suplimenta sau înlocui scorțișoara și cuișoarele. Ceaiul este cultivat în India. Acesta este un ceai cultivat organic. Tip de ceai uscat - frunze mari răsucite uscate și o cantitate mică de tulpini maro cu o tentă neagră. Are o aromă de iarbă și gust de lăstari tineri de ceai. Culoarea ceaiului este de la maro auriu la închis, aproape negru, în funcție de cantitatea și durata de preparare. Ceaiul are o gamă largă de arome. După ce ai băut ceaiul, rămâne un postgust lung plăcut. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Mod de utilizare : se toarna o punga de ceai cu apa proaspat fiarta, se tine timp de 4-5 minute - iar aroma neobisnuita si tipul de ceai iti vor invita prietenii si rudele sa se adune la masa de ceai.
Ingrediente: Ceai negru organic, rădăcină de ghimbir organic, cardamom organic, scorțișoară organic, piper negru organic, cuișoare bio, anion stea organic.
Origine | |
Sursă: | Cardamom importat în Guatemala |
Ingrediente: | Cardamom |
Sezonul recoltei: | Septembrie |
Note de sursă: |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare