Acid folic Vitamina B-12, Now Foods, 800 mcg, 250 tablete

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Vegetarieni
Alimente Kosher
Fara lapte
Fara OMG
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 9,22 RON
54 45,05 RON

Acid folic Vitamina B-12, Now Foods, 800 mcg, 250 tablete +Omega-3 ulei de pește islandez, ulei de pește Omega-3, biotus, 60 capsule

Codul produsului: 90
Cod de bare: 733739004765

În stoc

28,01 RON

reducere en gros

27,17 RON (reducere 3%)
26,61 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Vitamina B-12 cu acid folic, Vitamina B-12 Acid folic, Now Foods este un complex de două vitamine B, care este necesar pentru producerea de energie în organism din grăsimi și proteine și contribuie la sănătatea sistemului nervos. Vitamina B-12 (cianocobalamina) este o vitamină solubilă în apă care provine numai din surse animale (carne și produse lactate). Toate vitaminele B au structură simplă și ușor de digerat, cu excepția vitaminei B-12, care este mare și complexă și necesită compuși speciali pentru absorbție. Dacă mănânci produse de origine animală în fiecare zi și în cantitatea potrivită, atunci cel mai probabil obțineți suficientă vitamina B-12. Astfel, suplimentele suplimentare de vitamina B-12 sunt deosebit de importante pentru vegani și vegani. Ca parte a unei diete bine echilibrate, sărace în grăsimi saturate și colesterol, vitamina B-12 poate reduce riscul de boli vasculare. Acidul folic este, de asemenea, o vitamină solubilă în apă pe care organismul o poate obține din legume cu frunze (spanac, broccoli, salată verde), sparanghel, fructe (banane, pepene galben, lămâie), fasole, drojdie, ciuperci, carne (ficat și rinichi de vită), sucuri de portocale si rosii. Acidul folic este esențial pentru dezvoltarea corectă a corpului uman. Este implicat în sinteza ADN-ului și repararea genetică și în multe alte funcții ale corpului. Pentru femeile care sunt însărcinate sau care urmează să rămână însărcinate, este esențial să obțină suficient acid folic pentru a preveni avortul spontan și defecte ale tubului neural la făt. Rezultă că complexul acestor două vitamine acționează ca bază a întregii noastre vieți și întreruperile în oricare dintre ele pot duce la probleme de sănătate. Vitaminele Quality Now Foods vă vor permite să evitați aceste probleme. Cu acesta, precum și mulți alți aditivi, puteți găsi pe site-ul Biotus. Consultanții cu experiență vor putea alege produsul potrivit pentru dvs.

Now Foods, acid folic cu vitamina B-12

Mod de utilizare: 1 tableta pe zi.

Alte ingrediente: acid stearic, celuloză vegetală, stearat de magneziu vegetal.

Fără : gluten, grâu, lapte, drojdie, zahăr, sodiu, aditivi artificiali, îndulcitori, conservanți și coloranți.

Avertismente: Numai pentru adulți, depozitați într-un loc uscat și răcoros, la îndemâna copiilor. Nu utilizați dacă inelul de protecție este rupt sau lipsește.

.

Compus
Compus
Porție: 1 tabletă
  Pe portie % din necesarul zilnic
acid folic 1.360 mcg DFE** (800 mcg acid folic) 340%
Vitamina B12 (cianocobalamina) 25 mcg 1042%
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  5

  1 recenzii

  Filtre
  1. Люба

   Cel mai bun feedback pozitiv
   0 people found this helpful
   Отличный комплекс
   Периодически пропиваю этот комплекс. Он призван стимулировать и активировать защитные свойства организма, улучшать состояние нервной системы или хотя бы поддерживать на должном уровне. Нравится как работает этот комплекс, и что особенно радует что имеет накопительный эффект и длительный результат. Одного курса раз в полгода достаточно чтобы чувствовать себя отлично.
   A fost utilă această recenzie?
   0
   0
  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.