Tampoane sanitare, Tampoane ultra subțiri, Dr. Mercola, organic, subțire, bumbac cu aripi, 10 tampoane

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 30818
Cod de bare: 813006012720

Precomandă 10-25 zile

52,48 RON

reducere en gros

50,90 RON (reducere 3%)
49,85 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Proprietă de chiloți ultra-subțiri organice, peste noapte cu aripioare, Dr. Mercola, tampoane ultra subțiri din bumbac organic, noapte cu aripi

Zilele critice sunt întotdeauna un mic stres pentru corpul feminin. Tocmai de aceea este important să alegeți tampoane naturale de înaltă calitate. Șervețele sanitare Organyc este lider în producția de produse naturale pentru îngrijirea personală și sănătatea femeii. Garnituri - sunt realizate numai din bumbac 100% natural. Ecologic și hipoalergenic, folosit de femeile care ar dori să se protejeze de contactul cu materialele sintetice. Tampoanele sunt concepute pentru un plus de confort pentru femeile active - contactează perfect pielea și îi permit să respire. Folosind tampoanele Organyc, o femeie se simte curată, proaspătă și bine îngrijită. Fiecare tampon este ambalat individual și nu are miros adăugat. Nu conține clor, latex, plastic sau alți absorbanți chimici. Tampoane cu bandă adezivă pentru o întărire confortabilă. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Aplicație

Desprindeți banda adezivă din mijloc și așezați prosopul de chiloți peste chiloți, bagând aripioarele sub chiloți. Scoateți autocolantele rămase și lipiți aripioarele de exteriorul chiloților.

Avertizări

Nu aruncați tamponul folosit în toaletă. Înfășurați tamponul într-o bucată de hârtie și aruncați-l la gunoi. Dacă iritația se dezvoltă sau nu dispare, opriți utilizarea tamponului și contactați medicul dumneavoastră. Produsele organice sunt biodegradabile în condiții adecvate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.