Mix de paine (fara gluten), Mix de paine, Bob's Red Mill, 453 grame
Pâinea Mix de casă (fără gluten) poate fi făcută manual sau într-o mașină de pâine. Acest amestec este special formulat pentru cei care sunt sensibili la gluten sau poate fi folosit de toată lumea dacă dorește. Rezultatul coacerii este o pâine umedă, aromată, care este ideală pentru sandvișuri, pâine prăjită, pesmet, pâine prăjită și alte feluri de mâncare. Amestecul conține făină de oaie, amidon de cartofi, amidon de porumb, făină de sorg, tapioca, suc de trestie evaporat, fulgi de ovăz, gumă xantan, făină de cartofi, sare de mare, gumă de guar, lecitină de soia și un pachet de drojdie. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, dar și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Bob's Red Mill, amestec de pâine minunat de casă, fără gluten
Pentru cuptoarele convenționale, rețeta pentru coacerea pâinii:
1 2/3 cană apă caldă sau lapte (vacă, orez, soia) 1 ou întreg plus suficient albuș aproximativ 3/4 cană 1/4 cană unt topit sau ulei vegetal 1 linguriță oțet de mere
Amestecați drojdia în laptele cald într-un castron separat, lăsați deoparte timp de 5 minute. Adăugați ouăle, untul topit, oțetul și amestecul de drojdie de lapte și amestecați pentru amestecul de pâine la viteză medie timp de 3 minute. Pune aluatul într-o formă unsă cu ulei pentru aproximativ 25-35 de minute pentru a crește. Se coace 60-65 de minute la 180 de grade. Acoperiți încă 10 minute pentru a preveni rumenirea excesivă. Pentru a verifica starea de gătit, apăsați pâinea cu unghia. Un sunet clar și dur indică o pâine coaptă corect. Se da la frigider pana se taie.
Coacerea pâinii într-o mașină de făcut pâine
1 2/3 cană apă caldă sau lapte (vacă, orez, soia) 1 ou întreg plus suficient albuș aproximativ 3/4 cană 1/4 cană unt topit sau ulei vegetal 1 linguriță oțet de mere
Toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. Urmați instrucțiunile specifice pentru adăugarea drojdiei, lichidelor și ingredientelor uscate în ordinea corectă. Laptele, ouăle, untul topit și oțetul sunt bine amestecate înainte de a fi adăugate la mașina de pâine. Selectați modul de coacere a pâinii. Scoateți pâinea din aparatul de făcut pâine și răciți până când este feliată.
Alte ingrediente: Fasole Garbanzo (făină), amidon de cartofi, amidon de porumb, făină albă de sorg, făină de tapioca, suc de trestie de zahăr, fava de fasole (făină), gumă xantan, drojdie uscată, făină de cartofi, sare de mare, gumă de guar, lecitină de soia.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus: | |||
Dimensiunea porției: 1 porție (amestec de 28 g) | |||
Porții per recipient: 16 | |||
Suma pe servire: | Amestecarea | pregătit | |
calorii | 100 | 130 | |
calorii din grasime | 5 | treizeci | |
% din necesarul zilnic** | |||
Grăsime totală | 0 g * | 0% | 5% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% | zece% |
Grăsimile trans | 0 g | ||
Colesterolul | 0 mg | 0% | 7% |
Sodiu | 270 mg | unsprezece% | 12% |
Carbohidrații totale | 21 g | 7% | 7% |
Fibre alimentare | 2 g | opt% | opt% |
Zahăr | 2 g | ||
Proteină | 3 g | ||
Vitamina A | 0% | 2% | |
Vitamina C | 0% | 0% | |
Calciu | 0% | 2% | |
Fier | patru% | 6% | |
* Cantitatea din amestec. ** Necesarul zilnic bazat pe o dietă de 2000 de calorii. Valorile tale zilnice pot fi mai mari sau mai mici, în funcție de necesarul de calorii. |
Calorii: | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Gras | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare