Ulei esențial de scorțișoară, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42020
Cod de bare: 000024

Epuizat din stoc

126,31 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Uleiul esential Scortisoara elimina dermatita bacteriana-virala si parazita. Acțiune de dizolvare, cauterizare. Puternic agent anticelulitic, lipolitic, de lifting. Elimina cheratozele, bataturile, bataturile, incalzeste, elimina fenomenele de febra si intoxicatie in timpul racelii. Antitusiv, mucolitic, bronhodilatator. Stimulează sistemul imunitar. Uleiul esențial de scorțișoară elimină afecțiunile sincopale (amețeli, amețeli, leșin), afecțiunile vasodepresoare, tulburările vegetativ-vasculare. Elimină efectele hipotermiei și ale degerăturilor. Stimulează circulația sângelui și metabolismul. Previne acumularea de exces de greutate. Stimulează metabolismul, microcirculația, optimizează circulația sângelui, elimină încălcările trofismului tisular. Vindecă ulcerele trofice, escarele. Elimină fenomenele de tulburări alimentare (dispepsie, diaree, vărsături, greață). Miotonic.Ulei esențial de scorțișoară antitraumatic – elimină durerile, contracturile, rigiditatea articulațiilor, vânătăile. Restabilește volumul mișcărilor fiziologice, eliminând artroze, artrite, miozite.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. In cosmetologie: aplicati 5 picaturi de produs la 5 grame de crema cosmetica sau orice ulei gras de baza.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.