Ulei esențial Limett, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42024
Cod de bare: 9004432005535

Epuizat din stoc

54,43 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Uleiul esential de tei este tonic, antioxidant, intineritor. Redă fermitatea și elasticitatea pielii, eliminând flacidența hipodermei. Anti celulita. Vitaminizează, regenerează pielea, elimină simptomele îmbătrânirii (riduri, turgescență redusă, culoarea pământului pielii). Îngrijire completă pentru părul slab și deteriorat, întărește, le oferă strălucire. Dezodorizează pielea, eliminând hiperhidroza și bromoza, elimină durerile în gât, simptomele răcelii. Uleiul esential Limett este antipiretic, antiviral, bactericid, bacteriostatic. Angiotonic, vasoconstrictiv, antisclerotic. Optimizează procesul de digestie, nu permite senzația de greutate după masă. Stimulează metabolismul. Actiune restaurativa, antioxidanta, geroprotectoare. Diuretic ușor, de curățare, agent de drenaj limfatic. Uleiul esențial de Limetto optimizează sinteza hormonilor sexuali, restabilește echilibrul neuroumoral al organismului. Stimulent erotic.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. În cosmetologie: aplicați 5 picături de produs la 5 grame de cremă cosmetică sau orice ulei gras de bază.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.