Ulei esențial de smirnă, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42029
Cod de bare: 9004432005740

Epuizat din stoc

271,75 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Uleiul esential de smirna are efect antiinflamator, antiseptic, bronzant in procesele cronice, lente de etiologie bacteriana si virala. Uleiul esențial de smirnă este tonic. Stimulează drenajul limfatic, elimină fenomenele de limfostază, limfadenită. Optimizează hemodinamica. Antispastic, anticonvulsivant. Se foloseste ca decongestionant, analgezic pentru artrita, artroza. Elimina PMS, algomenoreea, frigiditatea. Stimulent erotic. Reîmprospătează, revitalizează, întărește pielea, netezește ridurile. Redă o nuanță proaspătă, omogenă a pielii și o textură mată, delicată. Elimină dermatita bacteriană, atopică, eczematoasă. Agent regenerant, de întărire vasculară - elimină fisurile din buze și piele, model vascular vizibil. Întărește părul, elimină alopecia, restabilește integritatea stratului de keratina de păr și unghii.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. În cosmetologie: aplicați 5 picături de produs la 5 grame de cremă cosmetică sau orice ulei gras de bază.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.