Ulei esențial de verbenă, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42000
Cod de bare: 000007

Epuizat din stoc

137,23 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Uleiul esențial de verbenă se obține prin distilarea frunzelor zdrobite, lăstarilor și inflorescențelor de verbena cu vapori de apă. În medicină, este apreciat pentru proprietățile sale antiinflamatorii, antispastice, tonice, regenerante, antivirale. În cosmetologie, uleiul de verbenă este folosit pentru a întineri, a elimina ridurile, celulita, mătreața, acneea, furunculele. Uleiul esențial de verbenă accelerează vindecarea rănilor, abraziunilor, vânătăilor. Uleiul este utilizat pe scară largă în producția de parfumuri, fabricarea săpunului, deodorante, produse pentru păr, cosmetice anticelulitice și anti-îmbătrânire.Uleiul esențial de verbenă poate fi folosit în aromoterapie, masaje, frecări, băi de aromă.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. În cosmetologie: aplicați 5 picături de produs la 5 grame de cremă cosmetică sau orice ulei gras de bază.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.