Enzime, enzime vegetale, acum alimente, enzime, 120 capsule

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Vegetarieni
Alimente Kosher
Fara OMG
Certificat în UE
Codul produsului: 31741
Cod de bare: 733739029669

În stoc

68,22 RON

reducere en gros

66,17 RON (reducere 3%)
64,80 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Enzime digestive (enzime), plante Enzymes , NOW Foods este un amestec complex de enzime (protează, amilază, lipază, lactază, papaină, bromelaină) care descompune trei nutrienți esențiali: proteine, grăsimi și carbohidrați. Complexul include lactază pentru acele persoane care sunt sensibile la lactoză. În general, acest amestec de enzime descompune tot ce mâncăm. Procesul de digestie este foarte complex, are loc în mai multe etape în diferite organe ale corpului uman. Enzimele - acele substanțe care descompun componentele alimentare complexe în altele mai simple, care sunt bine absorbite de organism, participă la aproape fiecare reacție chimică care are loc în interiorul corpului. Fără enzimele necesare, digestia ar fi imposibilă și, cu lipsa lor, obținem cele mai multe dintre diferitele patologii ale tractului gastrointestinal (diabet zaharat, obezitate, gastrită cronică, colită, pancreatită), deoarece organismul, în acest caz, nu este capabil să proceseze corect alimentele. Pentru completarea lor neîntreruptă, trebuie să mâncăm o mulțime de legume și fructe crude direct din grădină și din livadă. Orice tratament termic distruge enzimele. Enzimele digestive sunt asistenți în activitatea tractului gastrointestinal, glandelor salivare, stomacului și pancreasului. Papaina poate procesa proteinele în așa fel încât să devină ușor digerabile. Este activ în orice mediu - acid, alcalin, neutru. Prin urmare, este utilizat în boli care provoacă o încălcare a acidității tractului gastrointestinal. Bromelaina previne apariția aterosclerozei vaselor, deoarece este un medicament care subțiază sângele. Poate fi luat atunci când vă recuperați după atacuri de cord, accident vascular cerebral, când mâncați în exces. Deci rolul enzimelor în sănătatea și bunăstarea noastră este neprețuit. Acestea trebuie luate în mod regulat ca suplimente alimentare. Cu acesta, precum și mulți alți aditivi, puteți găsi pe site-ul Biotus. Consultanții cu experiență vor putea alege produsul potrivit pentru dvs.

Now Foods Enzime vegetale

Mod de utilizare: Luați 1 capsulă la fiecare masă.

Alte ingrediente: maltodextrină de orez, celuloză ( capsulă), stearat de magneziu ( sursă vegetală), MCT ( trigliceride cu lanț mediu) și dioxid de siliciu . Conține sulfiți . Destinat doar adulților.

Nu contine: zahar, sare , grau, gluten , porumb, soia , lapte, oua, crustacee si conservanti .

Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă inelul de protecție este rupt sau lipsește. Potrivit pentru vegetarieni, produs vegan . Nu este recomandat persoanelor cu alergii la ananas/papaya/enzime. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lasa la indemana copiilor. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.

Compus

Compus
Mărimea porției: 1 capsulă
Porții per recipient : 120Pe portie % din necesarul zilnic

Amestec multi-enzima

71 mg *

protează stabilă în acid

100 de SAPU

protează

1 2500 de unități *

Acid - protează stabilă

100 de unitati
*

Amilază

2500 de unitati
*

Lactază

200 FIP** *
Lipaza
750 de unitati *
Celulaza 500CU ** *
Papaină ( din papaya) 6000 FCCPU ** *
Bromelaina ( din ananas ) 5000 FCCPU ** *

* Necesarul zilnic nu este determinat

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  5

  1 recenzii

  Filtre
  1. Вадома

   Cel mai bun feedback pozitiv
   0 people found this helpful
   Отличный состав, спасает при переедании
   Отличный состав! Этот препарат спасает при нарушении функции поджелудочной железы, при панкреатите, колите, метеоризме, при нарушении переваривания, и др. Принимать лучше во время еды, тогда эффект лучше.
   A fost utilă această recenzie?
   0
   0
  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului

  Adaugă o recenzie

  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.