Cayenne, Puritan's Pride, 450 mg, 100 capsule

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 9,96 RON
83 73,08 RON

Cayenne, Puritan's Pride, 450 mg, 100 capsule +Omega-3 ulei de pește islandez, ulei de pește Omega-3, biotus, 60 capsule

Codul produsului: 32002
Cod de bare: 074312132902

Precomandă 10-25 zile

55,34 RON

reducere en gros

53,68 RON (reducere 3%)
52,57 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Ardeiul Cayenne conține o substanță fitochimică cunoscută sub numele de capsaicină care conferă ardeilor căldura lor. Ardeiul Cayenne ajută la dilatarea vaselor de sânge, la creșterea aportului de sânge a inimii și a creierului, la eliminarea diferitelor tulburări nervoase, accelerează circulația sângelui (restaurează globulele roșii și curăță arterele de plăci), scade nivelul de colesterol. O altă abilitate unică a ardeiului Cayenne este că determină singur starea vaselor de sânge, extinzându-se și îngustând vasele dilatate. Cayenne poate fi folosit local ca un antibacterian și un calmant natural al durerii. Când este aplicată direct pe piele, capsaicina desensibilizează terminațiile nervoase locale prin blocarea neurotransmițătorului care trimite semnale de durere către creier. Cayenne crește secreția de salivă, care conține enzime și sucuri gastrice și promovează descompunerea carbohidraților și a altor particule alimentare. pylori, bacterii care pot provoca ulcere. Capsaicina stimulează secreția de mucus în tractul digestiv, care acoperă peretele intestinal. Produsele Puritan's Pride Natural Whole Herb folosesc pudră din plante pură, măcinată. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Utilizare recomandată: Pentru adulți, luați o (1) capsulă de până la trei ori pe zi, de preferință cu mesele. Capsulele pot fi deschise și preparate sub formă de ceai.

Alte ingrediente: gelatina.

Nu contine: coloranti artificiali, arome si indulcitori, conservanti, zahar, amidon, lapte, lapte, lactoza, soia, gluten, grau, drojdie, peste, sodiu.

Avertismente: Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați orice medicamente sau aveți o afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Opriți utilizarea dacă apar reacții adverse. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu utilizați dacă sigiliul capacului este rupt sau lipsește.

Compus

Compus:

Dimensiunea porției: 1 capsulă

Porții per recipient: 100

Suma pe servire

% din necesarul zilnic

ardei Cayenne (fructe)

450 mg

*

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului

  Adaugă o recenzie

  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.