Făină de cocos, Făină de cocos, Edward & Sons, organic, 454 g
făină de cocos Făina de cocos organică , de Edward & Sons, este adesea folosită pentru conținutul său de nutrienți. Nuca de cocos este cunoscută pentru compoziția sa bogată de nutrienți și vitamine A, E, C, D și conține, de asemenea, iod, cobalt, fibre, proteine, carbohidrați (4%). Fibrele, care sunt conținute într-o cantitate mare de nucă de cocos - curăță intestinele de toxine și otrăvuri. Specialistii spun ca in timpul dietei cu nuca de cocos poti scapa de 2 kg pe saptamana, deoarece nuca de cocos nu contine gluten. În bucătăria orientală, nuca de cocos este folosită ca condiment pentru preparatele din carne și legume. Pentru fabricarea făinii se folosește pulpă de cocos uscată, degresată, măcinată până la o consistență foarte fină. Din el se prepară prăjituri, sosuri, cocktailuri, se coace prăjituri și pâine.
Făina de cocos este folosită în același mod ca și făina de grâu. Făina de cocos organică este perfectă pentru copt, dar și mai aromată și delicioasă. Trebuie remarcat faptul că făina de cocos are o structură mai densă și absoarbe mai multă umiditate. De exemplu: dacă rețeta ta necesită 2 căni de făină și 1 cană de apă, poți folosi 1/2 cană de făină de cocos + 1 1/2 cană de orice altă făină. Apoi adăugați încă 1/2 cană de apă la un total de 1 1/2 cană de lichid. Experimentează cu plăcere! Puteți afla mai multe despre produs pe site-ul Biotus de la consultanții noștri.
Făina de cocos este complet fără gluten, bogată în fibre și aproximativ 20% proteine. Puteți afla mai multe despre acest lucru, precum și multe alte produse utile pentru sănătatea adulților și a copiilor, pe site-ul Biotus.
Edward & Sons, Let's Do Organic, 100% faina de cocos organica, 1 lb (454 g)
Utilizare recomandată:
1/3 cană ulei
1/2 cană pudră de cacao
6 ouă
1 cană zahăr
1/2 lingurita vanilie
1/2 cană făină de cocos cernută
1 cana chipsuri de ciocolata (optional)
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Într-o cratiță medie, la foc mic, combinați untul și pudra de cacao. Într-un castron separat, amestecați ouăle, zahărul și vanilia, adăugați cacao. Amesteca totul cu faina de cocos pana cand aluatul devine o masa omogena. Adăugați chipsuri de ciocolată, dacă doriți. Coaceți într-o tavă de copt 8x8 pre-unsă pentru aproximativ 30-35 de minute, până când este gata. Lasam sa se raceasca putin inainte de a taia in patrate.
Alte ingrediente: nucă de cocos organică.
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Dati la frigider dupa deschidere.
Compus: | ||
Servire: 2 linguri. linguri (15 g) | ||
Porții per recipient: 30 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 70 | |
calorii din grasime | douăzeci | |
Grăsime totală | 2,5 g | 3% |
Grăsime saturată | 2 g | unsprezece% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 30 mg | unu% |
Carbohidrații totale | 9 g | 3% |
Fibre alimentare | 6 g | 23% |
Zahăr | 1 g | |
Proteină | 3 g | |
Vitamina A | 0% | |
Vitamina C | 0% | |
Calciu | 0% | |
Fier | zece% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Porția zilnică poate fi mai mare sau mai mică, în funcție de necesarul de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare