Facebook Pixel

Ulei de cocos, Now Foods, Solutions, 207 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/Natural
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 5,16 RON
Cod kit:
k-111-826-36666
103 98,03 RON
Împreună mai ieftin Economisire 2,95 RON
Cod kit:
k-139-826-44312
59 56,08 RON
Împreună mai ieftin Economisire 2,85 RON
Cod kit:
k-362-826-44238
57 54,22 RON
Împreună mai ieftin Economisire 3,03 RON
Cod kit:
k-677-826-48215
61 57,62 RON
Codul produsului: 826
Cod de bare: 733739076830

În stoc

38,42 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Ulei de cocos, ulei de nucă de cocos, Now Foods, Solutions este un ulei de nucă de cocos natural care este un tratament de înfrumusețare ideal pentru piele și păr. Uleiul de cocos este îmbogățit cu grăsimi saturate care hrănesc țesuturile și este excelent pentru toate tipurile de piele. Uleiul hrănește și hidratează pielea, ajută la accelerarea regenerării, întineririi, refacerii și crește elasticitatea acesteia. Uleiul de cocos, atunci când este aplicat pe piele, va preveni îmbătrânirea prematură a acesteia, îl va face mătăsos, neted, proaspăt. Uleiul natural poate fi folosit ca alternativă la produsele cosmetice hidratante atât pentru piele, cât și pentru păr. Nivelul ridicat de acizi grași din uleiul de cocos va oferi   efect de catifelare și hidratare asupra părului și scalpului, ajută la întărirea foliculului de păr, la refacerea structurii părului, redându-le strălucirea naturală și mătăsosul. În părul vopsit, face puțin pentru a păstra luminozitatea și saturația culorii. Va restabili bariera lipidică a scalpului, contribuind la protecția acestuia, scăpând de mătreață. Now Foods Natural Cocos Oil, de cea mai înaltă calitate, este produs prin extracția mecanică a fructului de nucă de cocos și apoi dezodorizat.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Now Foods, Solutions, Ulei de nucă de cocos, 7 fl oz (207 ml).

Mod de utilizare: Pentru pielea și părul luxos de moale, aplicați pe zona dorită după cum este necesar.

Alte ingrediente: Cocos nucifera (ulei de cocos).

Avertismente: Acest produs se topește la temperaturi ridicate și se resolidifică atunci când este răcit. Acest lucru este natural și poate afecta aspectul, dar nu va afecta calitatea produsului. Daca este tare, se poate inmuia punand intr-o oala cu apa fierbinte timp de 30 de minute sau incalzind in cuptorul cu microunde pentru cateva secunde. Nu puneți capacul metalic în cuptorul cu microunde. Nu se folosesc solvenți în timpul extracției. Lăsați timp să se răcească înainte de aplicare.

Cumpărătorii au fost și ei interesați Am gasit alte produse care v-ar placea!

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

    Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

    Cumpărați cu acest produs

    Recenzii client

    0

    0 recenzii

    Filtre
    Data
    Evaluare Utilitate

    Nicio recenzie

    Scrie o recenzie
    Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
    * Detalii promoție pe link
    Adaugă o recenzie
    • Cum apreciați acest produs?

    Link către videoclip de pe Youtube

    Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

    Feedback-ul va fi afișat după moderare.

    loader
    Ati trimis o recenzie pentru verificare.