Protecție solară Cocos, Protecție solară SPF 30, MyChelle Dermaceuticals, 68 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 17263
Cod de bare: 817291000752

Din producție

161,25 RON
Articole noi MyChelle Dermaceuticals

Vânzător: Biotus

Biotus
Descriere

Nu este nevoie de mult pentru a-ți menține pielea sănătoasă fără a renunța la plăcerea de a te bucura de soare și de a te bronza frumos: nu sta prea mult la soare; evitați-l în timpul orelor de activitate solară maximă și aplicați în mod regulat protecție solară pe piele.
Astăzi se știe că o doză excesivă de radiații solare, perturbând protecția naturală a pielii împotriva radiațiilor ultraviolete, poate duce la diferite leziuni ale pielii la nivel celular: arsuri solare, reacție alergică, îmbătrânire prematură a pielii, pete de vârstă și, cea mai periculoasă consecință, cancer. Protejați-vă fața frumoasă cu această cremă naturală cu oxid de zinc și dioxid de titan. Această protecție solară conține aloe liniștitoare și vitamina E pentru a calma, împrospăta și revitaliza pielea delicată. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus. Loțiunea de protecție solară cu dioxid de titan și oxid de zinc are un spectru larg de protecție SPF 30, conține oxid de zinc fără acoperire cu nanoparticule. Oxid de zinc micronizat de origine minerală, care face parte din cremă. , este un ingredient activ pentru protectia impotriva radiatiilor UV. Sigur pentru copii, tk. nu conține nanoparticule și este netoxic. Împreună, oxidul de zinc și dioxidul de titan pot înlocui complet cremele chimice de protecție solară. Previne fotoîmbătrânirea pielii Când este utilizat conform instrucțiunilor cu alte măsuri de protecție solară, reduce riscul de cancer de piele și îmbătrânirea prematură a pielii cauzate de soare.

Aplicație:

Aplicați generos și uniform cu 15 minute înainte de expunerea la soare și reaplicați după 40 de minute de înot sau transpirație, imediat după uscarea cu prosopul și cel puțin la fiecare 2 ore. Timpul petrecut la soare crește riscul de cancer de piele și îmbătrânire prematură. Pentru a o reduce, utilizați în mod regulat o protecție solară cu un spectru larg SPF de 30 sau mai mare și alte măsuri de protecție solară, inclusiv: limitați expunerea la soare, în special între orele 10:00 și 14:00, purtați cămăși cu mâneci lungi, pantaloni, pălării și ochelari de soare. Pentru utilizare la copiii cu vârsta sub 6 luni, este necesară consultarea unui medic.

Compus:

Avertizări

Numai pentru uz extern Nu utilizați pe pielea deteriorată. Opriți utilizarea și consultați medicul dacă apar erupții cutanate.Evitați zona ochilor când utilizați acest produs. Clătiți cu apă pentru a îndepărta în caz de contact cu ochii.A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă este înghițit, solicitați asistență medicală A se păstra la temperaturi sub 32 ° C. Fără testare pe animale.

Compus

Ingrediente active

Ţintă
Oxid de zinc 11,6% Cremă de protecție solară
Dioxid de titan 0,67% Cremă de protecție solară
Ingrediente inactive: alcool, alantoină, pudră de frunze de aloe, oxid de aluminiu, apă, trigliceride caprilice, alcool cetearilic, cetearil glucozidă, acid citric, aromă connaturală, fructo-oligozaharide (d-beta), gluconolactonă, glicerină, ulei de soia (soia) , izostearat de gliceril, apă de hamamelis, izononil, silicat de magneziu aluminiu, acid polihidroxistearic, poligliceril-6-poliricinoleat, polisorbat 60, sorbat de potasiu, simeticonă, benzoat de sodiu, squalen, acetat de tocoferol (d-alfa), gufosfat de trisodiu.
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.