Compozitie uleiuri esentiale Magic love, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42117
Cod de bare: 000064

Epuizat din stoc

67,21 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Compoziția uleiurilor esențiale Magic Love este folosită pentru a crește rezistența organismului la infecții și răceli. Stimularea activității fagocitare a limfocitelor, întărirea imunității, acțiune anti-frig și antiinflamatoare. Un amestec de uleiuri esențiale acționează ca un antipiretic. Bronhodilatator. Facilitarea respirației, eliminarea reacțiilor obstructive și spastice, restabilirea funcțiilor sistemului bronhopulmonar după inflamație. Antitusiv (eliminarea tusei fumătorului). Actiune antisclerotica, antioxidanta, antispastica, detoxifianta. Eliminarea simptomelor de migrenă și cefalee, atacuri de crize vegetovasculare și tulburări vasomotorii. Optimizarea circulației sângelui, a tensiunii arteriale și a ritmului cardiac. Eliminarea convulsiilor, inclusiv a diafragmatice (sughiț) și a durerii (cu colici, leziuni). Diuretic. Optimizarea ficatului și a vezicii biliare, efect hepatoprotector și coleretic. Stimularea digestiei, activarea metabolismului, eliminarea senzațiilor de greutate după masă, flatulență, constipație. Efect anorexigen ușor, activarea complexului de leptine și reducerea apetitului excesiv. Stimularea sferei sexuale, activarea funcțiilor sexuale, prelungirea perioadei de viață erotică activă. Eliminarea problemelor de menopauză, algomenoree, sindrom premenstrual, frigiditate, procese inflamatorii în zona urogenitală (anexite, cistite, vaginite). Activarea funcțiilor de drenaj ale pielii, curățarea și îngustarea porilor, eliminarea comedoanelor. Eliminarea simptomelor dermatitei climatice, prevenirea formării petelor de vârstă. Durabilitate, stabilitate, uniformitate bronzului. Întărirea, creșterea elasticității și calităților estetice (strălucire, aspect sănătos) ale părului, stimularea creșterii, refacerea keratinei deteriorate de substanțe chimice, radiații UV sau proceduri termice, eliminarea mătreții. Întărirea unghiilor. Scaparea de celulita, activarea proceselor metabolice, cresterea elasticitatii bustului.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - amestecați 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, aplicați într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml baza de transport. In cosmetologie: aplicati 5 picaturi de produs la 5 grame de crema cosmetica sau orice ulei gras de baza.

Ingrediente: ylang-ylang, neroli, paciuli, grapefruit, portocala, mandarina, verbena, scortisoara, trandafir.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.