Facebook Pixel

L-carnitină, L-carnitină, Now Foods, 1000 mg, 100 tablete

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Vegetarieni
Fara OMG
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 10,94 RON
Cod kit:
k-48-1492-36720
219 207,87 RON
Împreună mai ieftin Economisire 12,92 RON
Cod kit:
k-111-1492-36666
259 245,62 RON
Împreună mai ieftin Economisire 14,83 RON
Cod kit:
k-141-1492-32359
297 281,78 RON
Împreună mai ieftin Economisire 15,69 RON
Cod kit:
k-185-1492-1512
314 298,26 RON
Împreună mai ieftin Economisire 13,63 RON
Cod kit:
k-333-1492-1138
273 259,13 RON
Codul produsului: 1492
Cod de bare: 733739000682

În stoc

194,27 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

L-Carnitine, L-Carnitine, Now Foods este un supliment de aminoacizi care conține carnitină în forma sa activă și ușor de absorbit de tartrat. Tartratul de L-carnitină este o combinație de sare de L-carnitină și acid tartric. Aportul acestui aminoacid este popular printre sportivii profesioniști, precum și printre persoanele active și persoanele cărora le pasă de sănătatea lor. Deficiența acestui aminoacid provoacă apariția excesului de greutate și chiar a obezității, duce la tulburări ale metabolismului grăsimilor și proteinelor. Carnitina este un aminoacid neesențial care promovează transferul grupelor de acizi grași în membrana mitocondrială pentru producerea de energie celulară. Este sintetizat în organism și este prezent în țesuturile mușchilor striați și în ficat. L-carnitina îmbunătățește procesele metabolice, crește capacitatea de adaptare a organismului, întărește sistemul imunitar, susține sistemul cardiovascular, ficatul și tractul gastrointestinal, îmbunătățește funcția creierului (îmbunătățește memoria, gândirea, învățarea). Tartratul de L-carnitină reduce durerea și slăbiciunea musculară, accelerează recuperarea forței în timpul efortului fizic intens, crește performanța și rezistența corpului, reduce oboseala și surmenajul. L-carnitina va oferi o creștere a forței, protecția mușchilor de degradare (inhibarea procesului catabolic din ei), promovează creșterea musculară și arde grăsimea subcutanată în timpul perioadei de uscare, menținând în același timp volumul muscular. Fiind un puternic arzător de grăsimi, carnitina promovează descompunerea grăsimilor transformându-le în energie. Are proprietăți antioxidante, datorită cărora neutralizează acțiunea radicalilor liberi din celule, regenerează țesuturile. Suplimentele cu tartrat de L-carnitină sunt populare și solicitate în medicina sportivă. Acest medicament este inofensiv, iar excesul său este complet eliminat din organism (nu se acumulează peste măsură). În plus, protejează ficatul de distrugerea de către băuturile alcoolice și este implicat în toate procesele metabolice, dezvoltând activitatea anabolică a testosteronului. Tartratul de L-carnitină are un efect pozitiv asupra funcționării glandei tiroide, normalizează temperatura corpului, îmbunătățește activitatea sistemului nervos, reduce iritabilitatea și palpitațiile. Pentru a preveni deficiența de carnitină, se recomandă un supliment nutrițional precum L-Carnitina Now Foods pentru a furniza aminoacidul într-o formă pură, testată clinic și vegetariană (neanimală). Dar intră în organism și din alimente, carnitina se găsește în produsele de origine animală: carne roșie, fructe de mare, pește, lactate.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Now Foods, L-carnitină, 1000 mg, 100 tablete.

Mod de utilizare: Luați 1 comprimat de 1 până la 2 ori pe zi.

Alte ingrediente : celuloză, acid stearic (sursă vegetală), stearat de magneziu (sursă vegetală), silice și acoperire vegetală.

Nu contine: OMG-uri, grau, gluten, soia, lapte, oua, peste, crustacee sau nuci.

Avertismente : numai pentru adulți. Consultați un medic dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală (inclusiv o tulburare tiroidiană). A nu se lasa la indemana copiilor. Nu mâncați pachetul de prospețime. Păstrați într-o sticlă. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare. A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.

Compus

Dimensiunea porției: 1 tabletă

Porții: 100

Suma pe servire

% din necesarul zilnic

L-carnitină (Carnipure™) (tartrat de L-carnitină)

1 g (1000 mg)

*

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Cumpărați cu acest produs

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.