Melatonină, Melatonină lichidă, Natrol, aromă de fructe de pădure, 5 mg, 60 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 31715

Precomandă 10-25 zile

66,87 RON

reducere en gros

64,86 RON (reducere 3%)
63,52 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Melatonină lichidă, somn, aromă naturală de fructe de pădure, 5 mg

Melatonina este un hormon care permite unei persoane să facă distincția între ritmurile circadiene, adică să răspundă la schimbarea zilei și nopții. Deoarece 70% din acest hormon este produs noaptea, acesta poate fi numit în siguranță „hormonul somnului”. În timp ce corpul doarme, melatonina redă puterea, întărește și, s-ar putea spune, ne repară corpul. Persoanele care nu se satură din acest hormon (din cauza muncii de noapte, a stilului de viață nocturn, a insomniei, a orelor de lumină crescute, a consumului de tutun, a cofeinei, a alcoolului, a antidepresivelor, a vârstei etc. Pentru a preveni pierderea acestui hormon, ar trebui să urmați câteva simple reguli: mergeți la culcare la timp (înainte de ora 12 a.m.), în timp ce opriți toate sursele de lumină, mâncați următoarele alimente din dietă: orez, stafide, nuci, pătrunjel, porumb, roșii, ridichi, smochine, morcovi.Dar, din păcate, numai utilizarea anumitor produse nu garantează saturația completă a organismului cu acest hormon, deoarece absorbția melatoninei din ele este extrem de scăzută.Pe site-ul Biotus, nu numai că puteți cumpăra, ci și să vă familiarizați cu produsele, să faceți cunoștință cu produsele. informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare:

Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Luați 2 picături cu 20 de minute înainte de culcare. Poate fi luat direct sau în combinație cu apă sau suc. Nu depășiți doza recomandată.

Alte ingrediente:

Apa purificata, alcool etilic, glicerina, aroma naturala de fructe de padure cu alte arome naturale, extract de stevia, acid citric.

Avertismente: Nu utilizați dacă sigiliul este rupt sau lipsește. Nu utilizați dacă lucrați la echipament sau operați un vehicul. Pacienții cu boli autoimune, persoanele cu diabet sau alte tulburări endocrine, tulburări depresive și cele care sunt însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. Acest produs este destinat adulților și nu trebuie utilizat de copii sau adolescenți. A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la indemana copiilor. A nu se utiliza de către copii sub 12 ani.

 

Compus

Compus:   
Dimensiunea porției : 2 picături (2 ml)
Porții per recipient : 30
  Pe portie % din necesarul zilnic
Melatonina 5 mg *
* Necesarul zilnic nu este determinat   
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului

  Adaugă o recenzie

  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.