Melatonină, Melatonină, Now Foods, 3 mg, 90 pastile

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Vegetarieni
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 3,47 RON
43 39,89 RON

Melatonină, Melatonină, Now Foods, 3 mg, 90 pastile +Mască medicală, de unică folosință, cu trei straturi, 1 pachet (10 buc)

Codul produsului: 31769
Cod de bare: 733739032584

În stoc

23,40 RON

reducere en gros

22,70 RON (reducere 3%)
22,23 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Melatonina, Melatonina, Now Foods - este un hormon, care este numit și „hormonul somnului” și reglează ceasul biologic al organismului (ciclurile de somn și de veghe). Melatonina este produsă în mod natural în organism de glanda pineală din creier și este prezentă în cantități mari în tractul gastrointestinal. Cel mai ridicat nivel al acestui hormon din organism are loc noaptea. O scădere a nivelului de melatonină apare odată cu vârsta, în special la persoanele cu vârsta peste 40 de ani. În plus, diverși factori îi pot afecta nivelul, inclusiv fumatul, consumul de alcool și luarea anumitor medicamente. Pentru o producție sănătoasă de melatonină, trebuie să urmați reguli simple: mergeți la culcare înainte de ora 12 noaptea, opriți toate sursele de lumină și dormiți suficient. Melatonina va oferi o accelerare a adormirii, întărind somnul nocturn, reducând frecvența trezirilor nocturne și restabilind puterea; ajută la îmbunătățirea funcționării creierului, la creșterea rezistenței fizice a organismului, precum și la creșterea rezistenței organismului la stres. Se adaptează corpul la schimbarea fusurilor orare; va avea efect adaptogen, sedativ, hipnotic, elimină insomnia și anxietatea. Melatonina are proprietăți antistres, îmbunătățește starea de spirit, sănătatea mintală; de asemenea, reglează tensiunea arterială, elimină durerile de cap. Melatonina are efecte antioxidante și imunomodulatoare; stabilizează membranele celulare, contribuie la permeabilitatea normală a peretelui vascular și crește rezistența acestuia, îmbunătățește microcirculația. Ca antioxidant, va asigura absorbtia radicalilor liberi, eliminandu-i din organism, inclusiv din sistemul nervos, prevenind boli precum Parkinson si Alzheimer. Astăzi, din ce în ce mai des, medicii recomandă pacienţilor cu tulburări de somn, în loc de somnifere, să compenseze în primul rând lipsa melatoninei. Melatonina intră în organism și cu alimente, concentrația sa crescută se găsește în ouă, pește, lapte, leguminoase, cereale, căpșuni, nuci. Compoziția suplimentului include vitamina B-6, care ajută la îmbunătățirea producției de melatonină. Vitamina B6 este esențială pentru buna funcționare a zaharurilor, grăsimilor și proteinelor din organism. De asemenea, este esențială pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a creierului, nervilor, pielii și a multor alte organe; participă la procesul de producere a serotoninei și norepinefrinei, care sunt substanțe chimice care transmit semnale în creier. Vitamina B6 este, de asemenea, implicată în formarea mielinei, un strat de proteine care se formează în jurul celulelor nervoase. Suplimentul Now Foods ajută la creșterea nivelului de melatonină pentru a susține ciclurile sănătoase de somn. Acadelele cu aromă de mentă sunt potrivite și pentru vegetarieni și vegani.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Now Foods, Melatonină, 3 mg, 90 pastile.

Mod de utilizare: Luați 1 pastilă imediat înainte de culcare, după cum este necesar. Mestecați pastilele sau țineți-o în gură până se dizolvă complet și înghițiți.

Alte ingrediente: fructoză, celuloză, acid stearic (sursă vegetală), manitol, aromă naturală de mentă, sorbitol și stearat de magneziu (sursă vegetală).

Nu conține: grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci.

Avertismente: numai pentru adulți. Poate provoca somnolență. Nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje grele după ce ați consumat melatonină. Consultați un medic dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente (în special sedative, imunosupresoare sau anticoagulante) sau aveți o afecțiune medicală (inclusiv diabet, afecțiuni autoimune, tulburări depresive, boli cardiovasculare și epilepsie). A nu se lasa la indemana copiilor. Nu mâncați pachetul de prospețime. Păstrați într-o sticlă. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.

Compus

Dimensiunea porției: 1 pastilă

Porții: 90

Suma pe servire

% din necesarul zilnic

Vitamina B-6 (piridoxină HCI)

3 mg

176%

Melatonina

3 mg

*

* Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  5

  1 recenzii

  Filtre
  1. Дона

   Cel mai bun feedback pozitiv
   0 people found this helpful
   Ночью сон, днем бодрячек!!!
   Нарушение сна ощутила еще раней весной. Знакомые посоветовали леденцы мелатонина 3мг. Не буду обманывать, первую неделю принимала по 2 леденца, потом по 1 за 20-30 минут до сна. Результат почувствоала через несколько дней, но он того стоил. Крепкий сон и утром бодрячек и отличное настроение в течении всего дня. Класс, мне понравилось. Вот уже прошло больше трех месяцев, а я сплю крепко каждую ночь и даже шум за окнами на меня не влияет никак.
   A fost utilă această recenzie?
   0
   0
  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului

  Adaugă o recenzie

  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.