Facebook Pixel

Melatonină, Melatonină, Natrol, dizolvare instantanee, aromă de căpșuni, 5 mg, 90 tablete

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegetarieni
Certificat în UE
Codul produsului: 1295
Cod de bare: 047469058654

Epuizat din stoc

70,56 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Melatonina este numită popular hormonul somnului. Produs de glanda pineală, el este cel care ne reglează ceasul intern (somn - veghe), împiedicându-i să se rătăcească.

Pentru a ajuta organismul să producă melatonină singur și în cantitățile necesare, trebuie să urmați regulile pe care ne place atât de mult să le încălcăm. Primul este să te culci înainte de ora 12 noaptea, să stingi toate sursele de lumină și, cel mai important, să dormi suficient. Puteți completa rezervele acestui hormon din alimente: orez, stafide, nuci, pătrunjel, porumb, roșii, ridichi, smochine, morcovi sunt gata să vă ajute în acest sens. Dar numai oamenii de știință sunt din ce în ce mai înclinați spre ideea că absorbția melatoninei din alimente este extrem de scăzută.

Dar, odată cu consumul de cofeină și medicamente care conțin cofeină, tutun, alcool, antidepresive și unele medicamente antiinflamatoare, producția de Melatonină este redusă semnificativ. Prin urmare, tulburări de somn, treziri frecvente și, ca urmare, insomnie.

Astăzi, din ce în ce mai des, medicii recomandă pacienţilor cu tulburări de somn, în loc de somnifere, să compenseze în primul rând lipsa Melatoninei cu suplimente alimentare. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.

Natrol, melatonină, dizolvare rapidă, căpșuni

Utilizare recomandată: Luați 1 tabletă cu 20 de minute înainte de culcare. Pentru rezultate optime, lăsați tableta să se dizolve în gură. Nu este nevoie să luați o pastilă.

Alte ingrediente: Xilitol, gumă de celuloză, polizaharide de soia, maltodextrină, dextroză, crospovidonă, amidon alimentar modificat, dioxid de siliciu, acid malic, aromă naturală, acid stearic, extract de rădăcină de sfeclă, stearat de magneziu, acid citric.

Nu contine: lapte, oua, ribeye, moluste si crustacee, sate de munte, arahide, fructe uscate, bucati de lichete, arome si conservanti.

Avertismente: Nu utilizați dacă sigiliul este rupt sau lipsește. Nu utilizați dacă lucrați la echipament sau operați un vehicul. Pacienții cu boli autoimune, persoanele cu diabet sau alte tulburări endocrine, tulburări depresive și cele care sunt însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. Acest produs este destinat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani. A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la indemana copiilor.

Compus
Compus:
Porție: 1 tabletă
Ingrediente per porție % din necesarul zilnic
Melatonina 5 mg *
* Necesarul zilnic nu este determinat
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.