Nori, 7 foi, legume de mare de pe coasta Maine, 17 g Nori, 7 foi
Alge marine Nori, Nori, 7 foi
Alga Nori este deja prăjită, foi gata de utilizare pentru sushi, bile de orez. De asemenea, sunt folosite sub formă de felii subțiri ca garnitură, supă, salată, pâine și preparate cu paste. Nori este mai dulce decât toate legumele de mare, are o aromă complexă, delicată și un gust unic. Sunt considerate un produs de calitate premium și se găsesc adesea în magazinele gourmet. Nori are un conținut scăzut de sodiu și este o sursă bună de vitamine A, B1, B2, B12 și D. Nori conține minerale: iod, calciu, fier, fosfor. Odată cu utilizarea constantă a nori, sistemul imunitar este întărit, nivelul de colesterol din sânge scade. În mod tradițional, legumele de mare japoneze reprezintă cele mai pure, mai hrănitoare și delicioase legume de mare din lume. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.Recomandări de utilizare
Recomandări de utilizare
Pe lângă utilizarea tradițională pentru a face sushi excelent, aceste foi pot fi rupte, feliate sau mărunțite pentru a asezona supe, salate, sandvișuri, cartofi prăjiți, paste și chiar produse de copt. Sperăm să vă bucurați de gustul, aroma și culoarea lor deosebită.
Alte ingrediente:
Avertizări:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1 foaie (2,5 g) | ||
Porții per recipient: 7 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | zece | |
Grăsime totală | 0 g | 0% |
Sodiu | 10 mg | unu% |
Potasiu | 10 mg | 3% |
Carbohidrații totale | 1 g | unu% |
Fibre alimentare | 1 g | patru% |
Proteină | 1 g | |
Fier | 2% | |
Vitamina A | 5 % | |
*Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2.000 de calorii.Sursă minoră: Calorii din grăsimi, grăsimi saturate, grăsimi trans, colesterol, zaharuri, vitamina C și calciu. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare