Ameliorarea migrenei, migrenă, excedrin, 200 tablete

Țara producătoare: Germania
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/Natural
Certificat în UE
Codul produsului: 30821
Cod de bare: 300672039927

Precomandă 10-25 zile

254,40 RON

reducere en gros

246,77 RON (reducere 3%)
241,68 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Ameliorarea migrenei, Migrena, Excedrin este primul medicament pentru simptomele migrenei. Excedrin Migrena începe durerea de migrenă în 30 de minute, elimină greața și sensibilitatea la lumină și sunet. Pastilele pentru migrenă conțin trei ingrediente: acetaminofen, aspirină și cofeină, acțiune și simptome ale migrenei. În studiile clinice, după administrarea medicamentului la pacienții cu migrenă moderată și severă, a existat o ameliorare a simptomelor migrenei după administrarea unei singure doze. Produsul aduce o ușurare de durată și o îmbunătățire semnificativă a stării de bine și a capacității de a reveni la activitățile normale. Luarea medicamentului elimină diferite tipuri de dureri de cap, restabilește o bună dispoziție și slăbește efectul iritanților care au cauzat durerea de cap.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Excedrin, migrenă, ajutoare pentru calmarea durerii, 200 de comprimate acoperite.

Utilizare recomandată: Adulții iau 2 comprimate cu un pahar cu apă. Dacă simptomele persistă sau se agravează, adresați-vă medicului dumneavoastră. Nu luați mai mult de 2 comprimate în 24 de ore, cu excepția cazului în care este recomandat de un medic.

Ingrediente inactive: ceară de carnauba, crospovidonă, lac de aluminiu FD&C Blue 1, hipromeloză, celuloză microcristalină, povidonă, amidon pregelatinizat, propilenglicol, zaharină de sodiu, acid stearic, dioxid de titan.

Avertismente: Consultați un medic pentru diagnosticul migrenei și opțiunile de ameliorare a migrenei. Doar cei peste 18 ani pot folosi produsul. Când utilizați acest produs, dacă apar modificări de comportament cu greață și vărsături, solicitați asistență medicală, deoarece aceste simptome pot fi un semn precoce al unei boli rare, dar grave. Doza recomandată a acestui produs conține aproximativ aceeași cantitate de cofeină ca o ceașcă de cafea. Limitați utilizarea medicamentelor, alimentelor sau băuturilor cu cofeină în timp ce luați acest produs, deoarece prea multă cofeină poate provoca nervozitate, iritabilitate, insomnie și uneori palpitații ale inimii. Nu utilizați dacă ați avut vreodată o reacție alergică la acetaminofen, aspirină sau orice alt analgezic/reducător de febră cu orice alt medicament care conține acetaminofen (rețetă sau fără rețetă). Dacă nu sunteți sigur dacă un medicament conține acetaminofen, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Dacă nu ați avut niciodată o migrenă diagnosticată de un profesionist din domeniul sănătății, aveți o durere de cap diferită de migrenele obișnuite, aveți cea mai mare durere de cap din viața voastră, aveți febră și gât înțepenit, aveți dureri de cap, începând după sau cauzate de o accidentare a capului, încordare, tuse sau aplecare, ați avut prima durere de cap după 50 de ani, aveți dureri de cap zilnice, aveți o migrenă atât de gravă încât necesită repaus la pat.

Compus

Compus:

Porție: 2 tablete

Porții per recipient: 100

Ingrediente active (per tableta)

Compoziție pentru 1 tabletă

Ţintă

Acetaminofen

250 mg

calmant

Aspirina (AINS*)

250 mg

calmant

Cofeină

65 mg

calmant

*medicament antiinflamator nesteroidian

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.