Acid pantotenic B5, formule Jarrow, 500 mg, 100 capsule

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Fără gluten
Fara lapte
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 12,31 RON
95 82,42 RON

Acid pantotenic B5, formule Jarrow, 500 mg, 100 capsule +Omega-3 ulei de pește islandez, ulei de pește Omega-3, biotus, 60 capsule

Codul produsului: 144
Cod de bare: 790011180104

În stoc

68,47 RON

reducere en gros

66,42 RON (reducere 3%)
65,05 RON (reducere 5%)
Descriere

Acidul pantotenic (cunoscut și ca vitamina B5 ) este una dintre cele mai importante vitamine pentru procesele de bază ale vieții. Deficitul de vitamina B5 este destul de rară, deoarece se găsește într-o varietate de alimente. Chiar și numele său vorbește de la sine - pantothen (tradus din greacă ca „din toate părțile”).

Fără acidul pantotenic, nu ai putea folosi grăsimi, carbohidrați sau proteine pentru energie. De asemenea, organismul nu poate produce hormoni fără această vitamină, așa că sistemul imunitar se poate prăbuși pur și simplu. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile importante ale acidului pantotenic.

Cele mai comune surse de acid pantotenic sunt conopida, ciupercile shiitake și crimini.

Acidul pantotenic are o funcție cheie în producerea de energie.

Rolul cel mai studiat al acidului pantotenic în corpul uman este încorporarea acestuia într-o moleculă numită coenzima A. De fapt, coenzima A este atât de importantă încât un studiu recent a sugerat că originea vieții ar putea fi urmărită până la evoluția acestei substanțe chimice.

Coenzima A este esențială pentru metabolismul energetic, acționând asupra carbohidraților, grăsimilor și proteinelor care urmează să fie arse ca combustibil. Având în vedere rolul său important, este foarte bine că acidul pantotenic este atât de comun în alimente. Nu am putea exista fără ea.

Acidul pantotenic este un participant la metabolismul grăsimilor

Pe lângă descompunerea grăsimilor ca combustibil, acidul pantotenic - prin moleculele de coenzimă A - este esențial pentru depozitarea grăsimilor. Veți avea nevoie, de asemenea, de Coenzima A pentru producerea de colesterol în organism, care, la rândul său, acționează ca un bloc de construcție pentru hormonii cheie care determină procesele metabolice. (Deși multe organizații de sănătate avertizează asupra riscurilor asociate cu excesul de colesterol în organism, o anumită cantitate de colesterol este esențială pentru sănătate, deoarece multe tipuri de celule necesită colesterol în membranele lor, iar colesterolul este, de asemenea, necesar pentru producerea anumitor hormoni și producția de vitamina D). Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Formule Jarrow, acid pantotenic B5

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi cu alimente sau conform indicațiilor medicului.

Alte ingrediente: celuloză, gelatină, stearat de magneziu.

Fără : gluten, grâu, lapte, drojdie, zahăr, sodiu, aditivi artificiali, îndulcitori, conservanți și coloranți.

Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă inelul de protecție este rupt sau lipsește.

Compus
Compus
Dimensiunea porției: 1 capsulă
Porții per recipient: 100
  Pe portie % din necesarul zilnic
Acid pantotenic (d - pantotenat de calciu) 500 mg 10000%
   
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  4

  1 recenzii

  Filtre
  1. Доина

   0 people found this helpful
   рекомендую
   Пила в качестве пищевой добавки ровно месяц после того узнала что у меня плохие анализы с холестерином, и силы были на нуле. Доктор мне назначила эту добавку. Пить стала сразу как только получила посылку. . С первых дней приема почувствовала, что головокружение стало слабее. И легкость стала появляться в голове, силы появились. Холестерин еще не совсем в норме, но уже выше чем был. Побочных явлений у меня не было. Радует, что это добавка
   A fost utilă această recenzie?
   0
   0
  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.