Acid pantotenic, sursă naturală, 100 mg, 250 tablete

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Fără gluten
Vegetarieni
Fara lapte
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 8,23 RON
103 94,70 RON

Acid pantotenic, sursă naturală, 100 mg, 250 tablete +Mască medicală, de unică folosință, cu trei straturi, 1 pachet (10 buc)

Codul produsului: 148
Cod de bare: 021078005100

În stoc (se termină)

84,00 RON

reducere en gros

81,47 RON (reducere 3%)
79,79 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Acidul pantotenic (cunoscut și ca vitamina B5 ) este una dintre cele mai importante vitamine pentru procesele de bază ale vieții. Deficitul de vitamina B5 este destul de rară, deoarece se găsește într-o varietate de alimente. Chiar și numele său vorbește de la sine - pantothen (tradus din greacă ca „din toate părțile”).

Fără acidul pantotenic, nu ai putea folosi grăsimi, carbohidrați sau proteine pentru energie. De asemenea, organismul nu poate produce hormoni fără această vitamină, așa că sistemul imunitar se poate prăbuși pur și simplu. Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile importante ale acidului pantotenic.

Cele mai comune surse de acid pantotenic sunt conopida, ciupercile shiitake și crimini.

Acidul pantotenic joacă un rol cheie în producerea de energie.

Rolul cel mai studiat al acidului pantotenic în corpul uman este încorporarea acestuia într-o moleculă numită coenzima A. De fapt, coenzima A este atât de importantă încât un studiu recent a sugerat că originea vieții ar putea fi urmărită până la evoluția acestei substanțe chimice.

Coenzima A este esențială pentru metabolismul energetic, acționând asupra carbohidraților, grăsimilor și proteinelor care urmează să fie arse ca combustibil. Având în vedere rolul său important, este foarte bine că acidul pantotenic este atât de comun în alimente. Nu am putea exista fără ea.

Acidul pantotenic este un participant la metabolismul grăsimilor

Pe lângă descompunerea grăsimilor ca combustibil, acidul pantotenic - prin moleculele de coenzimă A - este esențial pentru depozitarea grăsimilor. Veți avea nevoie, de asemenea, de Coenzima A pentru producerea de colesterol în organism, care, la rândul său, acționează ca un bloc de construcție pentru hormonii cheie care determină procesele metabolice. (Deși multe organizații de sănătate avertizează asupra riscurilor asociate cu excesul de colesterol în organism, o anumită cantitate de colesterol este esențială pentru sănătate, deoarece multe tipuri de celule necesită colesterol în membranele lor, iar colesterolul este, de asemenea, necesar pentru producerea anumitor hormoni și producția de vitamina D). Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.

Source Naturals, acid pantotenic

Mod de utilizare: 1 comprimat pe zi cu alimente.

Alte ingrediente: celuloză, acid stearic, stearat de magneziu, silice, glazură vegetală, fosfat dicalcic, celuloză microcristalină, celuloză modificată, dioxid de siliciu coloidal.

Fără : gluten, grâu, lapte, drojdie, zahăr, sodiu, aditivi artificiali, îndulcitori, conservanți și coloranți.

Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă inelul de protecție este rupt sau lipsește.

 

 

 

Compus
Compus
Porție: 1 tabletă
 
  Pe portie % din necesarul zilnic
Acid pantotenic (d - pantotenat de calciu) 100 mg 1000%
Calciu 66 mg 6%
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  5

  1 recenzii

  Filtre
  1. Констанца

   Cel mai bun feedback pozitiv
   0 people found this helpful
   Хороший препарат
   У сестры после родов началось ожирение. В итоге нервозность и раздражительность. На диету села одновременно с началом курса Пантотеновой кислоты. Через месяц, нервы успокоились, настроение и активность возросли. Сейчас она успешно теряет вес и занимается спортом. За это время снизился холестерин и гормональный фон улучшается. В общем, я за нее рада. Ждем окончательного результата.
   A fost utilă această recenzie?
   0
   0
  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.