So Palmetto (Saw Palmetto), Palmetto-Plus, Biotics Research, 90 de capsule
Palmetto-Plus™ este o sursă de saw palmetto, minerale, vitamine, carotenoide și alți agenți sinergici menționați să susțină funcția sănătoasă a prostatei. Se deosebește de Palmetto-Plus Forte ™ prin faptul că conține cu 1/3 mai puțin licopen în 3 capsule. Saw Palmetto este folosit în mai multe forme de medicină tradițională pe bază de plante. Maya a băut serena ca tonic, iar Seminolei au folosit fructele de pădure ca expectorant și antiseptic. Se crede că extractul de rădăcină este un tratament excelent pentru hiperplazia benignă de prostată (HBP).
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Biotics Research Palmetto-Plus™ (90 C)
Utilizare recomandata :
3 capsule pe zi ca supliment alimentar sau conform recomandărilor unui medic.
Alte ingrediente :
Învelișul capsulei (gelatină și apă).
Acest produs nu conține gluten și lapte.
Avertisment :
Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor.
Compozitie : | ||
Mărimea porției : 3 capsule | ||
Porții per recipient : 30 | ||
Per porție : | % din necesarul zilnic | |
Vitamina A (carotenoide naturale amestecate, palmitat) (raport UI 1:1) | 10.000 UI | 200% |
Vitamina B6 (piridoxal-5-fosfat) | 6 mg | 300% |
magneziu (glicinat de magneziu) | 100 mg | 25% |
Zinc (citrat de zinc) | 45 mg | 300% |
Seleniu (selenometionina) | 50 mcg | 71% |
Saw Palmetto (Serenoa repens) (bace) (extract 4:1) | 500 mg | * |
Glicina | 500 mg | * |
L-alanina | 200 mg | * |
Acid glutamic (acid L-glutamic) | 200 mg | * |
Licopen (izolat natural din roșii) | 3 mg | * |
Clorofiline (frunze de dud) | 2 mg | * |
Superoxid dismutază (cultură de plante†) | 30 mcg | * |
Catalaza (cultură de plante†) | 30 mcg | * |
* Valoarea zilnică procentuală nu a fost determinată. † Cultura de plante activă biologic crescută special, care conține fitochimice asociate în mod natural, inclusiv compuși polifenolici cu SOD și catalază, este deshidratată la temperatură scăzută pentru a păstra factorul enzimatic asociat |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare