Cremă de protecție solară, SPF 33 de protecție solară, Ierburi elementare, 89 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 17254
Cod de bare: 689076718974

Din producție

138,71 RON
Articole noi Elemental Herbs

Vânzător: Biotus

Biotus
Am gasit alte produse care v-ar placea!
Descriere

Crema pentru arsuri solare, oferă o protecție fiabilă împotriva radiațiilor ultraviolete dăunătoare. Instrumentul acționează ca un scut, reflectând razele soarelui. Aplică-l pe față și pe gât și poți merge în siguranță la plajă sau la plimbare, știind că pielea va fi sănătoasă. Această cremă are un spectru larg de acțiune.
Protecție solară minerală uimitor de blândă cu hidratare botanică. Produsul este inodor și ecologic. Translucent Zinc este un înlocuitor sigur pentru cremele chimice de protecție solară nocive.Protecție solară de înaltă protecție pentru pielea sensibilă SPF 30, ideală pentru vacanțele de vară. Are un miros placut. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, dar și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Aplicație:

Pentru utilizare zilnică, lăsați să se absoarbă complet, apoi aplicați machiajul.Aplicați generos cu 15 minute înainte de expunerea la soare.Dacă aveți de gând să înotați sau să transpirați mult, folosiți o protecție solară rezistentă la apă.Aplicați cel puțin la fiecare 2 ore. Timpul petrecut la soare crește riscul de cancer de piele și îmbătrânire prematură. Pentru a o reduce, utilizați în mod regulat o protecție solară cu un spectru larg SPF de 30 sau mai mare și alte măsuri de protecție solară, inclusiv: limitați expunerea la soare, în special între orele 10:00 și 14:00, purtați cămăși cu mâneci lungi, pantaloni, pălării și ochelari de soare. Pentru utilizare la copiii cu vârsta sub 6 luni, este necesară consultarea unui medic.

Compus:

Avertizări

Doar pentru uz extern.

Evitați contactul cu ochii când utilizați acest produs.În caz de contact, solicitați sfatul medicului.A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă este înghițit, sunați la un Centru de Control al Otrăvirii. A se păstra departe de temperaturi ridicate și de lumina directă a soarelui.

 

Compus

Ingrediente active

Ţintă
Oxid de zinc 22,5% Cremă de protecție solară
Ingrediente inactive: struguri organici cultivati, apa, extract de ceai verde, glicerina, triglicerida caprilica, ulei de macese organic, ulei de vinifera, ulei de jojoba, stearat de glicerol, metilceluloza, acid stearic, ulei de masline, unt de shea, guma xantan, benzoat de sodiu, caprylyl. , sorbat de potasiu.
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.