Supă miso de tofu (bio), supă cu tofu, Edward & Sons, instant, 4 x 9 g
Pasta de miso poate fi folosită ca conservant pentru peștele crud (peștele poate rezista până la o săptămână după amestecarea cu miso). Este folosit pentru a face sos picant pentru legume proaspete, sosuri. Miso este adăugat la o supă făcută din pește, crustacee, alge marine și legume. Acest fel de mâncare de sezon conține o abundență de vitamina C, caroten și fibre. Pasta de miso este bogată în proteine, conține lecitină, acid glutamic, vitamine B și multe microorganisme care favorizează digestia și reglează funcția intestinală. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Edward & Sons, Organic Miso-Cup, Supă tradițională cu tofu, 4 plicuri pentru o singură porție, 9 g fiecare
Mod de preparare: se adauga continutul unui plic la 200 ml apa fierbinte. Se amestecă. Bucurați-vă!
Sfat: Când gătiți acasă, puteți folosi apă rămasă de la legumele fierte la abur pentru a adăuga aromă și nutriție.
Alte ingrediente: miso organic liofilizat (soia organică, orez cultivat organic, sare de mare) tofu organic liofilizat (apă, soia organică, sulfat de calciu, clorură de magneziu), praf de ceapă organică, ceapă organică, alge wakame, pătrunjel organic.
Conține soia.
Supa miso nu conține produse de origine animală, zahăr, conservanți, grăsimi hidrogenate, glutamat monosodic sau aditivi chimici.
Compus: | ||
Dimensiunea porției: 1 plic (9 g) | ||
Porții per recipient: 4 | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic* | |
calorii | 35 | |
calorii din grasime | zece | |
Grăsime totală | 1 g | 2% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% |
Grăsimile trans | 0 g | |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 480 mg | douăzeci% |
Carbohidrații totale | 4 g | unu% |
Fibre alimentare | <1 g | 3% |
Zahăr | <1 g | |
Proteină | 2 g | |
Vitamina A | 2% | |
Vitamina C | 2% | |
Calciu | 2% | |
Fier | patru% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare