Facebook Pixel

Ser de păr, Ser Energizant pentru Scalp Therapy, Pura D'or, 120 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Nu este testat pe animale
Certificat în UE
Codul produsului: 32609
Cod de bare: 851615006204

Epuizat din stoc

130,08 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Ser energizant Scalp Therapy Therapy Therapy

Serul de întărire hidratează și hrănește în profunzime părul fără a-l îngreuna, conferă strălucire, strălucire și elasticitate după prima aplicare. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.

Aplicație:

Aplicați zilnic pe părul umed sau uscat. Ridicați părul în secțiuni pentru a aplica direct pe scalp și masați. Nu clăti.

Compus:

Ingredientele cheie includ: ulei de amla, ulei de arbore de ceai, ulei de semințe de Kahai, ulei de afine, ulei de semințe de Sakha Inchi, cafeină, catalază, cayenne, celule stem din fructe de măr și extract de proteine de mazăre, care lucrează împreună pentru a întări, hrăni și rări părul. .

Suc decolorat de frunze de Aloe Barbadensis (Aloe Vera)*, Glicerină*, Metabisulfit de sodiu, Extract din lemn de zada europeană (zada europeană), clorură de zinc, propandiol, arginină, acid lactic, extract de germeni de soia**, extract de germeni de grâu, extract de rădăcină de craniu din Baikal , Lactobacillus, Extract de fructe de nucă de cocos, Extract de rădăcină de ridiche, Extract de mazăre, Extract de frunze solzoase de Selaginella, Centella Asiatica, Emblica, Ulei de semințe negre*, Ulei de cedru*, Extract de flori de hibiscus*, Extract de frunze de Camellia Sinensis (ceai verde)*, Urzică extract de frunze*, extract de scoarță de prun african*, ulei de argan*, ulei de semințe de susan*, beta-sitosterol, ulei de rozmarin* Extract de rădăcină Highlander multiflorum*, extract de fructe de saw palmetto*, izoflavonă de soia**, ulei de semințe de dovleac*, acid nicotinic (niacin)*, biotină (vitamina H), extract din fructe de boia de ardei, tripeptidă de cupru-1, enzimă catalază, clorură de etilbisiminometilguaiacol m argan, cofeină, celule stem de măr, glicirrizinat dipotasic, ulei de semințe de cariodendron*, ulei de semințe de afine, ulei de semințe de lupus lupus, ulei de lemongrass*, hialuronat de sodiu hidrolizat, polimer încrucișat de sorbitan oleat-decilglucozidă. * Ingrediente organice certificate.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.