Ser facial, Night Repair, Missha, intineritor, 50 ml

Țara producătoare: Coreea de Sud
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 17347
Cod de bare: 8806185784276

Din producție

248,43 RON
Articole noi Missha

Vânzător: Biotus

Biotus
Descriere

Serul facial va hidrata și va asigura reînnoirea celulelor pielii feței. Această soluție concentrată acțiune dublă: pentru a lumina pielea atât din interior, cât și din exterior. Rezultatul este un ten luminos, cu aspect sănătos.

Missha, Time Revolution Night Repair, 50 ml

Aplicație:

După curățare și tonifiere, tratați fața, gâtul și decolteul cu ser.

Compus:

Apă, lizat de fermentație bifida, extract de xilem chinezesc de ienupăr, bis-PEG-18 metil eter dimetil silan, butilenglicol, niacinamidă, glicerină, betaină, extract de griffola creț, filtrat de fermentare de orez lactobacillus, lizat de fermentație de lactobacillus, extract de lactobacillus de fermentație, extract de lactobacillus, extract de fermentație albă. extract de fermentație, lactobacili, extract de hidrolizat de orez, extract de purslane, apă de mare, extract de floare de mușețel, hialuronat de sodiu, ulei de semințe de plantagină, ulei vegetal de floarea soarelui, acetat de tocoferol, fosfat de ascorbil, unt de cacao, extract de cassia, extract de alge, tripeptide-1, tripeptidă -10 citrulină, proteină hidrolizată din grâu, proteină din soia hidrolizată, alfa-glucan oligozaharidă, ulei spumă, beta-sitosterol, pantenol, colesterol, gliceril linolenat, gliceril linoleat, ubichinonă, ulei de macadamia, retinol, extract de pepene galben, ulei de rapiță, biotină, fosfat de ascorbil de sodiu, extract de semințe de amarant, acetilhexapeptidă-8, tripept de cupru id-1, adenozină, etil hexandiol, ciclopentasiloxan, dimeticonă, ester metilic al dimeticonei PEG-11, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, polisorbat 20, carbomer, caprilat de gliceril, trietanolamină, polinicotinat de gliceril vinil, extract de dimeticae baric de gunoi, extract de dimeticiae baric șofrăn, octildodecanol, ciclometiconă, dipropilen glicol, lecitină hidrogenată, dextrină, lauril metacrilat, dimeticonol, lecitină, propilen glicol, gliceril arahidonat, cetet-24, hidroxipropiltrimoniu maltodextrină, cetil-trimoniu maltodextrină, cetil PEG5-fosfat cap, cetil- EG5-fosfat rapidor dioxid de siliciu, EDTA disodic, fenoxietanol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu.

Avertizări

Atenție: Evitați contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Dacă apare iritație, roșeață sau disconfort, întrerupeți utilizarea și consultați un medic.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.