Cazeină Protein Whey, Bluebonnet Nutrition, Vanilie Franceză, 952 g
Proteina din zer este un concentrat de proteine globulare care sunt obținute din zer, în special, în producția de brânză. Deoarece acest tip de proteine este fabricat din produse lactate naturale, a devenit o sursă aproape indispensabilă de proteine și aminoacizi pentru culturisti. Datorită capacității unice a aminoacizilor acestei proteine de a produce energie, aceasta a devenit o sursă indispensabilă de energie pentru întregul organism, mai ales în timpul efortului fizic. În plus, proteina din zer este o sursă de cisteină și metionină (stabilizarea ADN-ului în timpul diviziunii), arginină și lizină (creștere a greutății corporale), calciu și glutamină (îmbunătățirea sistemului imunitar).
În alimentația sportivă modernă se utilizează - cazeina micelară, constând din particule în suspensie. Când este amestecată cu lichid, cazeina micelară formează o consistență groasă care creează o senzație confortabilă (nu grea) de plenitudine în stomac. Astfel, cazeina furnizează organismului aminoacizi esențiali pentru o perioadă lungă de timp, la aproximativ 6-8 ore de la aport. Acest lucru este important nu atât pentru creșterea musculară, cât pentru a preveni distrugerea acestora în timpul somnului și pauzele lungi între mese. Cazeina este, de asemenea, bună pentru arderea grăsimilor. Oferă o senzație de sațietate, eliminând foamea. Nu conține carbohidrați și este sărac în grăsimi. Previne degradarea mușchilor în timpul arderii grăsimilor. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus.
Bluebonnet Nutrition, proteine cu acțiune dublă, cazeină din zer, vanilie franceză naturală
Mod de utilizare: ca cocktail: se amestecă 33 g (1 lingură) de pulbere cu 240 ml apă rece/lapte/suc, se agită până la omogenizare.
Alte ingrediente: izolat de proteină din zer, cazeinat de calciu, cazeină micelară, aromă naturală de vanilie, gumă de salcâm, ulei MCT, lecitină de floarea soarelui, lecitină de soia, extract de stevia (Reb A).
Conține lapte și boabe de soia.
Fără : ouă, pește, crustacee, nuci, arahide, grâu, soia, drojdie, gluten, orz, orez, fără OMG.
Avertisment: A se pastra intr-un recipient bine inchis, intr-un loc racoros, uscat, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește.
Utilizați acest produs ca supliment alimentar. Nu trebuie utilizat pentru pierderea în greutate.
Compus: | ||
Marimea portiei : 1 lingura (34 g) | ||
Porții per recipient : 28 | ||
unu portii | % din zi are nevoie | |
calorii | 130 | |
calorii din grasime | zece | |
Grăsime totală | 1 g | 2 |
Grăsime saturată | 0,5 g | 3 |
Colesterolul | 10 mg | 3 |
Carbohidrații totale | 3,5 g | <2 |
Fibre alimentare | 1 g | patru |
Zahăr | 1,5 g | |
Proteină | 26 g | 52 |
Vitamina D (zer și cazeină) | 8 UI† | 2 |
Calciu (zer și cazeină) | 190 mg † | 19 |
Fosfor (zer și cazeină) | 120 mg † | 12 |
magneziu (zer și cazeină) | 23 mg † | 6 |
Zinc (zer și cazeină) | 500 mcg † | 3 |
Clorura (zer si cazeina) | 20 mg † | <2 |
Sodiu (zer și cazeină) | 110 mg † | 5 |
Potasiu (zer și cazeină) | 80 mg † | 2 |
L-glutamina | 500 mg | * |
Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. * Necesarul zilnic nu este determinat. † Media de vitamine și minerale poate diferi de cantitatea menționată în tabel. |
Aminoacizii tipici per porție se bazează pe miligrame procente de aminoacizi per 26 de grame de proteine per porție. | ||
Aminoacizi | % Proteine totale | mg |
Alanina | 4,3% | 1110 mg |
Arginina | 3,1% | 800 mg |
Acid aspartic | 9,3% | 2405 mg |
cistina | 1,5% | 390 mg |
Acid glutamic | 19,6% | 5105 mg |
Glicina | 1,8% | 465 mg |
Histidină | 2,1% | 550 mg |
Lizina | 8,8% | 2285 mg |
Letionin | 2,5% | 645 mg |
Fenilalanină | 3,7% | 950 mg |
Proline | 7,8% | 2015 mg |
Lerin | 5,1% | 1325 mg |
Treonina | 5,9% | 1545 mg |
triptofan | 1,7% | 430 mg |
tirozină | 2,9% | 770 mg |
Aminoacizi cu catenă ramificată | ||
Isoleucina | 5,5% | 1435 mg |
leucina | 10,2% | 2660 mg |
Valină | 6,0% | 1565 mg |
Fracții proteice | ||
Beta lactoglobulina | 27% | 9230 mg |
Glicomacropeptide (GMP) | 16% | 4280 mg |
Alfa lactalbumină | zece% | 3200 mg |
imunoglobuline (IgG), | 2% | 720 mg |
Albumine serice | <1% | 250 mg |
Porțiile se bazează pe un calcul care combină izolatul proteic din zer, cazeina micelară și cazeinatul de calciu. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare