Benzi de testare pentru infecția tractului urinar, Azo, 3 benzi

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 9,28 RON
116 106,67 RON

Benzi de testare pentru infecția tractului urinar, Azo, 3 benzi +Mască medicală, de unică folosință, cu trei straturi, 1 pachet (10 buc)

Codul produsului: 32633
Cod de bare: 787651032672

Precomandă 10-25 zile

96,75 RON

Vânzător: Biotus

Biotus

reducere en gros

93,84 RON (reducere 3%)
91,91 RON (reducere 5%)
Descriere

Benzi de diagnosticare pentru detectarea infecțiilor tractului urinar, Benzi de testare pentru infecții ale tractului urinar

Benzi de diagnosticare pentru detectarea infecțiilor tractului urinar, Benzile de testare pentru infecții ale tractului urinar, Azo sunt concepute special pentru diagnosticarea sănătății tractului urinar. Foarte des, odată cu vârsta, apar probleme la nivelul sistemului urinar-genital, care aduc nu numai disconfort, ci și durere. Aceste probleme, în ultimii ani, au început să preocupe tot mai mult tinerii. Benzile de testare AZO vă pot ajuta să determinați dacă aveți o infecție a tractului urinar. Benzile de testare AZO funcționează pe aceleași principii ca și testele utilizate de majoritatea medicilor. Benzile de testare AZO verifică celulele albe din sânge și nitriții pentru o mai mare fiabilitate. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Utilizare recomandată:

Utilizați la primul semn de infecții ale tractului urinar: durere, arsuri, frecvență și nevoia de a urina. Pur și simplu umeziți o bandă de testare ținând-o sub jetul de urină timp de 1-2 secunde. Obțineți un rezultat de nitriți în 1 minut și un număr de globule albe în 2 minute. Comparați culoarea benzii de testare cu tabelul de culori de pe plicul de folie.

Avertizări:

A se pastra la temperatura camerei 15-30°C, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se păstra la frigider. Numai pentru diagnosticare extracorporeală.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.