Ceai din plante He Shou Wu eeTee, Dragon Herbs, 60 g

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Organic/Natural
Certificat în UE
Codul produsului: 17362
Cod de bare: 679372008176

Precomandă 10-25 zile

297,52 RON

Vânzător: Biotus

Biotus

reducere en gros

288,60 RON (reducere 3%)
282,65 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere
He SHO Wu este un ceai făcut din Knotweed Root Multiflorum, o plantă originară din munții din centrul și sudul Chinei. Un produs realizat din On SHO Wu retine toate substantele utile ale acestei plante (pigmenti, componente biologic active, enzime intacte) in timpul procesului de preparare. Planta are calități tonice bune și este unul dintre cele mai bune tonice energetice. Acțiunile ei sunt cumulative. Are un efect analgezic ușor, calmează sistemul nervos și este atât afrodisiac, cât și sedativ. He Sho Wu este utilizat pe scară largă în Asia pentru a păstra culoarea părului. Planta are componente care sunt antioxidanți puternici și au un efect ușor asupra ficatului, promovând sănătatea ochilor. De asemenea, ajută la curățarea rinichilor, ficatului și sângelui, îmbunătățește funcționarea glandelor suprarenale. Această tehnologie cea mai avansată este un proces care utilizează forțe mecanice pentru a sparge materiile prime până la nivelul micronului. Rezultatul final sunt granule superioare care păstrează aroma, culoarea și gustul plantei. Întregul proces are loc la o temperatură scăzută spre moderată care nu depășește niciodată 40°C, eliminând astfel dezavantajele extracției la încălzire. Această metodă vă permite să extrageți componente utile din plantă, iar aceste extracte se numesc „extracte brute”. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Dragon Herbs, He Shou Wu eeTee, 2,1 oz (60 g)

Mod de utilizare: Se amestecă 1 linguriță (2 g) ceai de lemongrass în 100 ml apă (rece sau la temperatura camerei), se amestecă sau se agită până când pulberea este complet dizolvată. Pentru ceaiul cu gheață, folosiți apă la temperatura camerei pentru a dizolva îndulcitorii, fructele sau tincturile din plante. 1-4 portii pe zi.

Compus
Porții: 2 g
Porții per recipient: 30
  Pe portie % din necesarul zilnic
Iarba OH SHO Bai, maltodextrină (agent de legare derivat enzimatic din amidon vegetal. Produsul poate conține urme de porumb sau grâu).  
† Necesarul zilnic nu este determinat.
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.