Facebook Pixel

Crema solara fermanta, SPF 30, MyChelle Dermaceuticals, 68 ml

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 17276
Cod de bare: 817291000769

Din producție

245,35 RON
Articole noi MyChelle Dermaceuticals
Vânzător: Biotus
Biotus
Articol similar
Descriere

Nu este nevoie de mult pentru a-ți menține pielea sănătoasă fără a renunța la plăcerea de a te bucura de soare și de a obține un bronz frumos: nu sta prea mult la soare; evitați-l în timpul orelor de activitate solară maximă și aplicați în mod regulat protecție solară pe piele.
Astăzi se știe că o doză excesivă de radiații solare, perturbând protecția naturală a pielii împotriva radiațiilor ultraviolete, poate duce la diferite leziuni ale pielii la nivel celular: arsuri solare, reacție alergică, îmbătrânire prematură a pielii, pete de vârstă și, cea mai periculoasă consecință, cancer. Protejați-vă fața frumoasă cu această cremă naturală cu oxid de zinc și dioxid de titan. Această protecție solară conține aloe liniștitoare și vitamina E pentru a calma, împrospăta și revitaliza pielea delicată. Pentru sfaturi mai detaliate, puteți contacta managerul de pe site-ul Biotus. Loțiunea de protecție solară cu dioxid de titan și oxid de zinc are un spectru larg de protecție SPF 30, conține oxid de zinc fără acoperire cu nanoparticule. Oxid de zinc micronizat de origine minerală, care face parte din cremă. , este un ingredient activ pentru protectia impotriva radiatiilor UV. Sigur pentru copii, tk. nu conține nanoparticule și este netoxic. Împreună, oxidul de zinc și dioxidul de titan pot înlocui complet cremele chimice de protecție solară. Previne fotoîmbătrânirea pielii Când este utilizat conform instrucțiunilor cu alte măsuri de protecție solară, reduce riscul de cancer de piele și îmbătrânirea prematură a pielii cauzate de soare.

Recomandări de utilizare

Aplicați generos și uniform cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare și reaplicați după 30-40 de minute de înot sau transpirație, imediat după uscarea cu prosopul și cel puțin la fiecare 1 oră. Timpul petrecut la soare crește riscul de cancer de piele și îmbătrânire prematură. Pentru a o reduce, utilizați în mod regulat o protecție solară cu un spectru larg SPF de 30 sau mai mare și alte măsuri de protecție solară, inclusiv: limitați expunerea la soare, în special între orele 10:00 și 14:00, purtați cămăși cu mâneci lungi, pantaloni, pălării și ochelari de soare. Pentru utilizare la copiii cu vârsta sub 6 luni, este necesară consultarea unui medic.

Compus:

Avertizări

Doar pentru uz extern.

Evitați contactul cu ochii când utilizați acest produs.În caz de contact, solicitați sfatul medicului.A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă este înghițit, sunați la un Centru de Control al Otrăvirii. A se păstra departe de temperaturi ridicate și de lumina directă a soarelui.

 

Compus

Ingrediente active

Ţintă
Oxid de zinc 13,5% Cremă de protecție solară
Ingrediente inactive:

Apă, trigliceride caprilice, nucă de cocos, neopentanoat de izodecil, ulei de ester etilic de macadamia, ulei de semințe de aleurit, glicerină, fosfat de amidon hidrolizat, gliceride de palmier hidrogenate, ceară de candelilla, ulei de jojoba, tărâțe de orez, esteri poligliceril-3, cetil fosfat de potasiu (aminofosfat de potasiu). acizi), alge roșii, extract de ulei de semințe de macadamia, extract de orz, extract de scoarță de amur catifea (arbor de plută), acid malic, tocoferol, acetat de tocoferol, lecitină, extract de lemn de santal, extract de flori de capricol (caprifoi), izostearat de gliceril (acid gras vegetal) , stearat de gliceril, poligliceril-10, alcool behenilic (ulei de rapiță), alcool denaturat, stearoil lactilat de sodiu, hidroxipropil metilceluloză, alcool cetearilic, lactat de sodiu (sare).

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.