Vitamina C, piele, vase de sânge, tendoane, cartilaj articular și suport osos, C-Max, Douglas Laboratories, 1500 mg, 90 de tablete cu eliberare temporizată

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42076
Cod de bare: 794168672307 310539000601

Epuizat din stoc

314,82 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Am gasit alte produse care v-ar placea!
Descriere

Vitamina C (acid ascorbic) îndeplinește multe funcții biologice. În primul rând, este necesar pentru sinteza colagenului, care este materialul de construcție pentru toate țesuturile conjunctive: piele, vase de sânge, tendoane, cartilaj articular și oase. Vitamina C este o coenzimă necesară pentru două grupe de enzime care catalizează reticularea fibrelor de colagen - lisil hidroxilaza și prolil hidroxilaza. Astfel, vitamina C este esențială pentru vindecarea normală a rănilor și sănătatea capilară. De asemenea, este implicat în biosinteza carnitinei, serotoninei și a mai multor neurotransmițători, inclusiv norepinefrina.

Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanti la oameni si animale. Este un antioxidant solubil în apă care rupe lanțul care reacționează direct cu superoxidul, radicalii hidroxil și oxigenul singlet. În plus, vitamina C interacționează cu glutationul și acidul alfa-lipoic și regenerează vitamina E. Funcțiile antioxidante ale vitaminei C par a fi de importanță clinică în asigurarea protecției împotriva stresului oxidativ ochilor, plămânilor, sângelui și sistemului imunitar.

Vitamina C este absorbită în intestinul subțire printr-un proces de transport dependent de sodiu, care depinde de aport. Cu un aport alimentar normal de 60 până la 100 mg, se absoarbe până la 80 sau 90% din vitamina C.

Douglas Laboratories produce produse inovatoare bazate pe 60 de ani de cercetare în produse de nutriție activă și suplimente pentru îmbătrânire sănătoasă. Produsele sunt aprobate de Food and Drug Administration.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Utilizare recomandata :

Adulții, ca supliment alimentar, iau 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor unui medic. vitamina C pe o perioadă lungă de timp.

Alte ingrediente :

Celuloză, etilceluloză, stearat de magneziu, acid stearic, silice și acoperire vegetală (apă purificată, hipromeloză, glicerină)

Acest produs nu conține drojdie, grâu, gluten, soia, lapte/lactate, sodiu, zahăr, amidon, coloranți artificiali, conservanți artificiali sau organisme modificate genetic (OMG).

Avertismente :

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau luați orice medicamente eliberate pe bază de rețetă, vă rugăm să consultați medicul înainte de a lua acest produs.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, la indemana copiilor. Sigilat cu un sigiliu de securitate.

Compus

Compozitie :

Dimensiunea porției : 1 tabletă

Porții per recipient : 90

Per porție :

% din necesarul zilnic

Vitamina C (acid ascorbic)

1.500 mg

2500%

Complex de bioflavonoide

150 mg

*

Fructe de trandafir de câine

50 mg

*

* Procentul necesar zilnic nu este stabilit.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.