Vitamina C cu calciu și bioflavonoide, Ester C Plus, Douglas Laboratories, pentru a sprijini funcționarea sănătoasă a întregului organism, 100 de capsule

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 41990
Cod de bare: 754748022496 885164006606 310539718476 767644158053

Epuizat din stoc

152,43 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Capsulele Douglas Laboratories Ester-C Plus conțin forma non-acidă a vitaminei C, ascorbat de calciu, combinată cu antioxidanți puternici pentru a susține funcționarea sănătoasă a întregului organism. Ester-C este o formă unică de vitamina C care este creată printr-un proces brevetat pe bază de apă care combină vitamina C și calciul. Ester-C nu este acid și ar trebui să fie bine tolerat de cei care sunt sensibili la natura acidă a acidului ascorbic.

Vitamina C (acid ascorbic) îndeplinește multe funcții biologice. Este necesar pentru sinteza colagenului și glicozaminoglicanilor, care sunt elementele de bază ale tuturor țesuturilor conjunctive, cum ar fi pielea, vasele de sânge, tendoanele, cartilajul articular și oasele. Vitamina C este o coenzimă necesară pentru două grupe de enzime care catalizează reticularea fibrelor de colagen - lisil hidroxilaze și prolil hidroxilaze. În general, vitamina C este esențială pentru vindecarea normală a rănilor și pentru sănătatea capilară. Vitamina C este implicată în biosinteza carnitinei, a serotoninei și a unor neurotransmițători, printre care este prezentă și norepinefrina. Vitamina C este unul dintre cei mai puternici antioxidanti pentru oameni si animale. Este un antioxidant solubil în apă care rupe lanțul care reacționează direct cu superoxidul, radicalii hidroxil și oxigenul singlet. În plus, vitamina C interacționează cu glutationul și acidul alfa lipoic și restabilește vitamina E.

Funcțiile antioxidante ale vitaminei C par să fie de importanță clinică în protejarea ochilor, plămânilor, sângelui și a sistemului imunitar de daunele radicalilor liberi. Bioflavonoidele (numite și flavonoide) sunt o clasă de fitochimice care sunt antioxidanți puternici care elimină mulți radicali liberi potențial dăunători. Un alt aspect al proprietăților antioxidante ale bioflavonoidelor este sinergia lor cu vitamina C. S-a dovedit că flavanone cu gust amar, hesperidina și naringina din stratul albedo al cojii de citrice îmbunătățesc funcțiile nutriționale ale vitaminei C.

Douglas Laboratories produce produse inovatoare bazate pe 60 de ani de cercetare în produse de nutriție activă și suplimente pentru îmbătrânire sănătoasă. Produsele sunt aprobate de Food and Drug Administration.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Utilizare recomandata :

Adulții, ca supliment alimentar, iau 1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor unui medic.

Alte ingrediente :

Celuloza, gelatina (capsula) si stearat vegetal.

Acest produs nu conține drojdie, gluten de grâu, soia, lapte/lactate, porumb, sodiu, zahăr, amidon, conservanți artificiali, aromă artificială sau organisme modificate genetic (OMG).

Avertismente :

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, la indemana copiilor. Sigilat cu un sigiliu de securitate.

Compus

Compozitie :

Mărimea porției : 1 capsulă

Porții per recipient : 100

Per porție :

% din necesarul zilnic

Vitamina C (de la 675 mg Ester-C®)

30 mg

273%

Calciu (din ascorbat de calciu)

60 mg

6%

Pycnogenol® (coarță de pin, extract uscat)

3 mg

*

Rutin

50 mg

*

Bioflavonoide (lămâie)

50 mg

*

Amestec brevetat

6 mg

*

Quercetină

*

Echinacea (rădăcină)

*

beta caroten

*

Ester-C® este o marcă comercială licențiată a Zila Nutraceuticals, Inc.

Pycnogenol ® este o marcă înregistrată a Horphag Research Ltd. Utilizarea acestui produs poate fi acoperită de unul sau mai multe brevete din SUA și alte brevete internaționale.

* Procentul necesar zilnic nu este stabilit.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.