Immune Renew, Now Foods, 90 de capsule vegetariene

Страна-производитель: США
гарантия качества
Особенности:
Веганам
Без глютена
Вегетарианцам
Кошерные продукты
Без молока
Код товара: 472
Штрих-код: 733739030559

Под заказ 10-25 дней

80,05 RON

Оптовая скидка

77,64 RON (скидка 3%)
76,04 RON (скидка 5%)

С этим товаром покупают

Описание

Vitamine pentru întărirea sistemului imunitar, Imun Reînnoiește , acum Foods este un puternic întăritor al sistemului imunitar. Imunitatea este apărarea corpului nostru. Importanța sa nu poate fi supraestimată, deoarece fără sistemul imunitar, o persoană pur și simplu nu ar exista, deoarece nu ar putea supraviețui din cauza „atacului” constant al substanțelor străine (bacterii, microbi, viruși, ciuperci, paraziți etc.) din mediului extern, precum și din cauza unor probleme interne. Mai ales în mod acut, imunitatea noastră are nevoie de protecție în sezonul rece, când cantitatea de vitamine care intră în organism cu fructe și legume proaspete este minimizată, în sezonul afecțiunilor respiratorii. În acest moment, sunt necesare astfel de complexe de vitamine în capsule, produse de producătorul american Now Foods. Complexul conține un extract standardizat de astragalus și beta-glucan dintr-o varietate de ciuperci medicinale. Astragalusul adaptogen protejează organismul de stresul fizic, mental și emoțional. Reduce riscul de a dezvolta boli infecțioase și neinfecțioase, are proprietăți antiinflamatorii, antibacteriene, antimicrobiene și antivirale. Împreună cu beta-glucanii, care protejează organismul de atacurile negative ale virușilor, infecțiilor și paraziților, este deosebit de valoroasă pentru sistemul imunitar, atât înnăscut, cât și adaptativ. Beta-glucanii sunt imunomodulatori care stimulează apărarea organismului pentru funcționarea sa normală. Beta-glucanii nu se formează independent în organism, dar este necesar un aport constant al acestora cu alimente sau suplimente nutritive. Sunt folosite ca profilactic în lupta împotriva bolilor. Prin urmare, astfel de formule de stimulare a imunității vor permite unui sistem imunitar puternic și eficient să devină fundamentul unei bune sănătăți. Cu acesta, precum și mulți alți aditivi, puteți găsi pe site-ul Biotus. Consultanții cu experiență vor selecta produsul potrivit pentru dvs.

Acum alimente, reînnoire imună

Mod de utilizare: 1 capsula de 1-2 ori pe zi.

Alte ingrediente: celuloză, silice și stearat de magneziu.

Fără : gluten, grâu, lapte, drojdie, zahăr, sodiu, aditivi artificiali, îndulcitori, conservanți și coloranți.

Avertismente: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, la indemana copiilor. Nu utilizați dacă inelul de protecție este rupt sau lipsește.

vitamine pentru întărirea imunității Ucraina.

Состав

Compus
Dimensiunea porției: 1 capsulă
  Pe portie % din necesarul zilnic
Amestec de ciuperci organice (biomasă de miceliu): 200 mg *
[Amestec special de Trametes versicolor (coada turcească), Champignon Blazei (ciuperca soarelui), Grifola frondosa (Maitake), Cordyceps (Cordyceps), Phellinus linteus, Hericium pectinus (Mane Lion), Ganoderma Lucidum (Reishi) și Lentinula edodes (Shiitake) ]
Extract de rădăcină de astragalus (Astragalus membranosus) (min. 70% polizaharide) 200 mg *
* Necesarul zilnic nu este determinat

Вопросы о товаре

Еще вопросов нет. Будьте первым кто задаст вопрос!

Задайте свой вопрос

Вопрос будет показан после модерации.

  Все ответы будут отображаться после модерации.

  Отзывы пользователей

  0

  0 отзывов

  Фильтры

  Нет отзывов

  Напишите отзыв
  Получите 50,00 RON на бонусный счёт за отзыв с фото или видео товара

  Добавить отзыв

  • Как вы оцениваете этот товар?

  Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

  Отзыв будет показан после модерации.

  ro