Starter bacterian Acidolact, VIVO, 4 flacoane
Acidolact bacterian de aluat, VIVO este o sursă de bacterii acidophilus sub formă de cultură starter pentru un produs din lapte fermentat de casă. Aceste bacterii se disting prin rezistența lor la acțiunea multor antibiotice și medicamente chimioterapeutice, rezistență și supraviețuire în intestin. Acidolact are un gust natural și multe proprietăți utile atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acidolact este foarte ușor de preparat și este un excelent produs de lapte fermentat pentru dieta întregii familii. Acidolact contine bacterii prietenoase, care la contactul cu laptele se inmultesc activ si fac produsul gros, cu textura delicata, fara boabe, cu gust natural si placut. Consumul regulat al unui produs lactat fermentat contribuie la funcționarea normală a organismului, la prevenirea bolilor gastro-intestinale. Un produs excelent fara aditivi pentru utilizarea zilnica de catre intreaga familie, daca doriti puteti adauga fructele preferate. și întărirea sistemului imunitar.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
VIVO, Acidolact Bacterian Sourdough, 4 flacoane.
Utilizare recomandată: În laptele cald (1-3 litri) (40°C - puțin mai cald decât corpul), adăugați 1 flacon de cultură starter. Se amestecă bine, se înfășoară tigaia într-un prosop mare pentru a menține amestecul cald. Se lasa la fermentat 6-8 ore la loc caldut. Când produsul s-a îngroșat, răcește-l la frigider și iaurtul tău este gata!
Atenționări: se păstrează la frigider (la o temperatură de +2..+6) - 12 luni. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la lactoză. Înainte de a utiliza un copil sub 1 an, consultați un medic. Cantitatea de produs pentru o singură hrănire a unui copil este indicată în instrucțiuni. A se pastra in ambalajul original. După deschiderea plicului, utilizați imediat produsul. Nu este permisă depozitarea produsului în ambalaje deschise. Este permisă o abatere a regimului de temperatură de depozitare în timpul transportului, temperatura nu trebuie să depășească +30 ° C timp de 10 zile.
Dimensiunea porției: 1 flacon | |
Cantitate la 100 g | |
calorii | 276 |
Grasimi | 0,5 g |
Veverițe | 8,0 g |
Carbohidrați | 60,0 g |
Ingrediente: | |
lactobacillus acidophilus | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus | |
Streptococcus thermophilus | |
Bifidobacterium lactis (2 tulpini) |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare