Aluat bacterian Iaurt cu lactuloza, VIVO, 4 fiole
Cultură starter Iaurt lactuloză, VIVO este o sursă de bifidus și lactobacili sub forma unei culturi starter de iaurt de casă. Aluatul are un gust natural și multe proprietăți utile atât pentru copii, cât și pentru adulți. Iaurtul este foarte ușor de preparat și este un excelent produs din lapte fermentat pentru dieta întregii familii. Iaurtul contine bacterii prietenoase, care in contact cu laptele se inmultesc activ si fac produsul gros, cu textura delicata, fara boabe, cu gust natural si placut. Lactuloza, ajungând în intestine, stimulează creșterea și dezvoltarea bifidului și a lactobacililor benefice. Un produs excelent fara aditivi pentru utilizarea zilnica de catre intreaga familie, daca doriti puteti adauga fructele preferate.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați și să vă familiarizați cu produsele, ci și să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
VIVO, Iaurt bacterian cu lactuloză, 4 fiole.
Utilizare recomandată: În laptele cald (1-3 litri) (40°C - puțin mai cald decât corpul), adăugați 1 flacon de cultură starter. Se amestecă bine, se înfășoară tigaia într-un prosop mare pentru a menține amestecul cald. Se lasa la fermentat 6-8 ore la loc caldut. Când produsul s-a îngroșat, răcește-l la frigider și iaurtul tău este gata!
Atenționări: se păstrează la frigider (la o temperatură de +2..+6) - 12 luni. A nu se utiliza în caz de intoleranță individuală la lactoză. Înainte de a utiliza un copil sub 1 an, consultați un medic. Cantitatea de produs pentru o singură hrănire a unui copil este indicată în instrucțiuni. A se pastra in ambalajul original. După deschiderea plicului, utilizați imediat produsul. Nu este permisă depozitarea produsului în ambalaje deschise. Este permisă o abatere a regimului de temperatură de depozitare în timpul transportului, temperatura nu trebuie să depășească +30 ° C timp de 10 zile.
Dimensiunea porției: 1 flacon | |
Cantitate la 100 g | |
calorii | 276 |
Grasimi | 0,5 g |
Veverițe | 8,0 g |
Carbohidrați | 60,0 g |
Ingrediente: | |
Lactuloza | |
Streptococcus thermophilus | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus | |
lactobacillus acidophilus | |
Bifidobacterium lactis |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare