Pasta de dinti fara fluor, Pasta de dinti cu Tulsi, Dr. Mercola, răcoritoare, mentă, 85 g

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Fără gluten
Vegetarieni
Certificat în UE
Codul produsului: 30829
Cod de bare: 813006012362

Precomandă 10-25 zile

58,61 RON

reducere en gros

56,85 RON (reducere 3%)
55,67 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Pastă de dinți răcoritoare cu mentă și tulsi, fără fluor, mentă rece, Dr. Mercola, pastă de dinți răcoritoare cu mentă cu tulsi, fără fluor, mentă rece

Pastă de dinți răcoritoare cu mentă cu Tulsi, fără fluor, mentă rece, Dr. Mercola este o tendință populară în cosmetologie astăzi, bazată pe respingerea utilizării ingredientelor chimice. Puterea cosmeticelor organice naturale constă în asemănarea moleculelor de substanțe naturale cu moleculele pielii noastre. Cosmeticele ayurvedice sunt folosite în mod activ în timpul nostru pentru a face frumusețea naturală și naturală. După ce ai încercat această pastă o dată, va fi greu să te întorci la pastele de dinți „obișnuite”. Lustruieste usor dintii, curatandu-i de placa, oferindu-le un aspect natural, alb. Cu utilizare prelungită, albește smalțul dinților. Nu conține elemente chimice sintetice, prin urmare este inofensiv. Are o compoziție complet naturală. Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Aplicație:

Spală-te pe dinți după masă de cel puțin două ori pe zi. Pentru adulți și copii de la 4 ani. Copiii ar trebui să folosească o cantitate mică de pastă de dinți, de mărimea unui bob de mazăre, sub supravegherea unui adult.

Alte ingrediente:

Carbonat de calciu, xilitol, apă, suc de frunze de aloe barbadensin*, glicerină vegetală, bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu), aromă naturală, lauril glucozidă, amidon de tapioca*, gumă de celuloză, dextroză cultivată, oxid de zinc, extract de frunze de stevie*, acid glicirizic, ulei de arbore de ceai*, ulei de busuioc*. * Ingrediente organice certificate.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.