Facebook Pixel

Plata si retur

Plată

Achiziția de bunuri este posibilă numai cu plata în avans 100% (cantitatea de bunuri și livrare).

Plata se face într-un mod convenabil pentru dvs.: MasterCard, Maestro, Visa, Yandex.Money, WebMoney.

Retur și schimb

Vânzătorul (producătorul) este obligat să asigure schimbul sau returnarea unui produs nealimentar de bună calitate, dacă acesta nu a fost utilizat, prezentarea acestuia, proprietățile de consum, sigilii, etichete, precum și un document care confirmă faptul achiziționării bunurilor, s-au păstrat în termen de paisprezece zile calendaristice, dacă prin contract nu se stabilește o perioadă mai mare, de la data achiziționării bunurilor.

Dacă documentul care confirmă faptul achiziționării bunurilor a fost pierdut sau din anumite motive nu a fost eliberat consumatorului, atunci schimbul sau returnarea bunurilor trebuie efectuată dacă consumatorul dovedește faptul că a cumpărat de la acest vânzător (producător) .

Vânzătorul (producătorul) este obligat să asigure schimbul sau returnarea mărfurilor vândute cu termen de valabilitate expirat care nu îndeplinesc cerințele stabilite prin reglementările tehnice, documentele de standardizare, inclusiv cele emise cu încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală, indiferent de utilizarea acestuia, conservarea prezentării, proprietățile consumatorului, sigiliile, etichetele în termen de treizeci de zile calendaristice de la data achiziționării bunurilor cu restituirea către consumator a sumei de bani pentru bunurile achiziționate.

La înlocuirea unui produs defect cu un produs de aceeași marcă (model, articol), prețul nu este recalculat.

La rezilierea contractului, decontările cu consumatorul se fac pe baza prețului bunurilor la momentul achiziției.

La înlocuirea unui produs defect cu un produs de altă marcă (model, articol), dacă prețul produsului de înlocuit este mai mic decât prețul produsului furnizat în schimb, consumatorul trebuie să plătească diferența de preț . În cazul în care consumatorul refuză să plătească suprataxa, părțile reziliază contractul, iar consumatorului i se restituie suma de bani pentru bunurile achiziționate. În cazul în care prețul produsului de înlocuit este mai mare decât prețul produsului furnizat la schimb, diferența de preț se plătește consumatorului. În aceste calcule, în cazul unei creșteri a prețului mărfurilor de înlocuit, se aplică prețul acestuia la momentul depunerii cererii, în cazul scăderii prețului - la momentul achiziției.

Forma de plată pentru bunurile achiziționate se stabilește prin acord între consumator și vânzător (producător) în modul prevăzut de lege.