Suport pentru colesterolul sănătos, amestec botanic, tri-chol, cercetare biotică, 90 de capsule
Tri-Chol™ conține o combinație unică de substanțe botanice cu micronutrienți specifici, inclusiv hexaniacinatul de inozitol, pentru a sprijini modularea colesterolului. Colesterolul poate fi găsit în fiecare celulă din organism. Îndeplinește diverse funcții naturale importante, precum digestia alimentelor, producerea de hormoni și crearea vitaminei D. Organismul produce colesterol, dar oamenii îl consumă și în alimente. Aspectul lui este ceros și gras.
Colesterolul este împărțit în două tipuri: LDL sau colesterol „rău” și HDL sau colesterol „bun”.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Biotics Research, Tri-Chol™
Utilizare recomandata :
O capsulă pe zi, ca supliment alimentar sau conform recomandărilor unui medic.
Alte ingrediente :
Învelișul capsulei (gelatină și apă).
Acest produs nu conține gluten și lactate.
Avertismente :
Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Sigilat cu un sigiliu de securitate pentru protecția dumneavoastră. A nu se lasa la indemana copiilor.
Compozitie : | ||
Mărimea porției : 1 capsulă | ||
Porții per recipient : 90 | ||
Per porție : | % din necesarul zilnic | |
Niacina (hexaniacinat de inozitol) | 150 mg | 750% |
Crom (din cultura de plante †) | 100 mcg | 83% |
Colina (bitartrat) | 30 mg | * |
Hexaniacinat de inozitol | 200 mg | * |
Amestec brevetat | 320 mg | |
Commiphora mukul (Commiphora mukul) (gumă) (extract) | * | |
Polygonum multiflorum (rădăcină) | * | |
Chastuha de Est (Alisma orientalis) (rizom) | * | |
Reinutria japonica (rizom și rădăcină) | * | |
Portocală (Citrus aurantium) (fructe) (extract) | * | |
* Necesarul zilnic nu este determinat. † Cultură de plante special crescută, activă din punct de vedere biologic, care conține Phytochemically Bound Chromium™ și alte substanțe fitochimice, inclusiv compuși polifenolici cu SOD și catalază, deshidratate la temperatură scăzută pentru a-și păstra factorii enzimatici asociați. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare