Mix pentru crusta de pizza fara gluten, Bob's Red Mill, 453 g
Mix pentru crusta de pizza fara gluten
Bob's Red Mill vă oferă un amestec organic de pizza de casă fără gluten. Amestecul pentru crusta de pizza fără gluten, Bob's Red Mill conține doar ingrediente organice, acest amestec nu conține zahăr sau conservanți. Amestecul include: făină de orez brun, amidon de cartofi, făină integrală, făină integrală de sorg, făină de tapioca, făină de cartofi. Pe site-ul Biotus, puteți face cunoștință cu produsele și cumpărați produse pentru prepararea pizza, precum și obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Metoda de gatire:
1,5 căni apă caldă 1 pachet drojdie (inclusă) 2 ouă mari* 2 linguri ulei de măsline 1 pachet amestec de pizza fără gluten cu crustă
Pasul 1 Preîncălziți cuptorul la 230°C și ungeți cu unt două tavi pentru pizza de 30 cm sau o tavă pentru pizza de 38 cm și lăsați-le deoparte.
Pasul 2 Într-un castron mare, amestecați apa și drojdia. Lăsați amestecul să stea timp de 5 minute până se dizolvă drojdia. Bateți ouăle și uleiul. Adăugați amestecul de crusta de pizza și amestecați până când ingredientele sunt complet combinate.
Pasul 3 Lăsați aluatul în bol, împărțindu-l în jumătate pentru două pizza sau păstrându-l ca o bucată pentru o pizza mare. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 20 de minute.
Pasul 4 Puneți aluatul în centrul tavii pentru pizza pregătite. Acoperiți fiecare bucată de aluat cu o bucată mare de folie de plastic. Folosind un sucitor sau mâini, rulați sau frământați aluatul pentru a se potrivi cu dimensiunea tigaii. Dacă doriți, apăsați polietilena cu degetele pentru a crea o margine a crustei.
Pasul 5 Îndepărtați folie de plastic și coaceți fără topping timp de 7 minute.
Pasul 6 Scoateți din cuptor și acoperiți cu sosul și toppingurile preferate. Coaceți încă 15-18 minute până când crusta devine maro aurie.
Vă permite să faceți două pizza de 30 cm sau o pizza de 38 cm.
*Opțiune vegană: Se amestecă 2 linguri de semințe de in măcinate grosier și 6 linguri de apă. Se infuzează timp de un minut. Adăugați la rețetă în loc de ouă.
Alt ingredient :
Amestec: făină de orez brun, amidon de cartofi, făină integrală, făină integrală de sorg, făină de tapioca, făină de cartofi, zahăr din trestie, gumă xantan, sare de mare, gumă guar, drojdie: drojdie, monostearat de sorbitan, acid ascorbic.
Avertizări
Cel mai bine se păstrează la frigider sau congelat.
Compus: | |||
Porții: 1 felie de pizza (mix de 57 g) (1/4 din 12" / 1/8 din 16") | |||
Porții per recipient: 8 | |||
Amestec | Pentru gatit | ||
calorii | 200 | 250 | |
calorii din grasime | zece | cincizeci | |
Pe portie | % din necesarul zilnic* | ||
Grăsime totală | 1 g * | 2% | opt% |
Grăsime saturată | 0 g | 0% | 5% |
grasimi nesaturate | 0 g | ||
Colesterolul | 0 mg | 0% | cincisprezece% |
Sodiu | 350 mg | cincisprezece% | cincisprezece% |
Carbohidrații totale | 45 g | cincisprezece% | cincisprezece% |
fibre dietetice | 4 g | 16% | 16% |
Sahara | 3 g | ||
Proteină | 3 g | ||
Vitamina A | 0% | 2% | |
Vitamina C | 0% | 0% | |
Calciu | 0% | 2% | |
Fier | patru% | 6% | |
* Necesarul zilnic se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Aportul zilnic poate fi mai mare sau mai mic, în funcție de necesarul de calorii. |
calorii | 2.000 | 2.500 | |
Grăsime totală | Mai puțin decât | 65 g | 80 g |
Grăsime saturată | Mai puțin decât | 20 g | 25 g |
Colesterolul | Mai puțin decât | 300 mg | 300 mg |
Sodiu | Mai puțin decât | 2.400 mg | 2.400 mg |
Carbohidrații totale | 300 g | 375 g | |
Fibre alimentare | 25 g | 30 g |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Reveniți la pagina de conectare