Ceai englezesc, mic dejun, Ceai englezesc, Twinings, Classics, vrac, negru, 200 g
Ceai vrac clasic, Mic dejun englezesc, Twinings, Clasice, Ceai vrac mic dejun englezesc
Ceaiul negru este o băutură uimitoare, sănătoasă, făcută din ingrediente organice. Ceaiul provine din India, unde este amestecat cu ierburi exotice și condimente pentru a face o băutură somptuoasă și aromată. Ceaiul negru are un miros și o aromă plăcute, vă va permite să simțiți un val de energie și putere. Ceaiul negru este un bun calmant de sete. Ceaiul este extrem de gustos dacă este creat în armonie cu natura. Frunzele de ceai colectate sunt uscate la aer, după care ceaiul arată ca niște frunze maro răsucite cu o tentă neagră. Culoarea ceaiului după preparare este de la maro auriu la închis, aproape negru, în funcție de cantitatea și durata de preparare. Ceaiul are o gamă largă de arome, iar după băut ceaiului apare un postgust lung, plăcut. Începând în fiecare dimineață cu o ceașcă de ceai negru, vei simți un val de forță și energie, odihnă și pace în procesul de lucru, iar ceaiul de seară va rezuma ziua. Întotdeauna plăcerea de a bea ceaiuri organice va rămâne neschimbată!
Twinings este una dintre cele mai longevive companii în producerea unei băuturi de calitate numită ceai. Este situat în județul Hampshire, în orașul Andover. Principalul slogan al corporației a fost întotdeauna calitatea cu care sunt făcute amestecurile de ceai. Tehnologiile prin care negru, verde și ceaiurile din plante din fabricile moderne urmează cu strictețe rețetele și procesele de producție clasice. Pentru ca orice fan pretențios să se bucure de aromele rafinate ale amestecurilor, toate frunzele de ceai sunt atent selectate și abia apoi sunt amestecate în compoziții unice. Datorită britanicilor a apărut celebra tradiție a ceaiului. În 1837, când regina Victoria a urcat pentru prima dată pe tron, Twinings a primit Ordinul Regal al Majestății Sale Furnizorul Perpetuu de Ceai.
Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.
Aplicație
Pregătiți ceaiul din frunze vrac turnând 1-2 lingurițe de ceai în filtru și picurându-l într-o ceașcă, apoi umpleți cu apă la temperatura corectă, turnând direct pe filtru. Când folosiți un ceainic, turnați 1-2 lingurițe în el și turnați 250 ml apă. Se fierbe 3-5 minute. Pentru o putere mai moderată a ceaiului, scurtați timpul de înmuiere. Pentru o putere mai puternică a ceaiului, crește timpul de înmuiere.
Compus
Ceai negru.
Avertizare
A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare