Facebook Pixel

Betaine HCL, Now Foods, 648 mg, 120 capsule vegetale

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Vegetarieni
Fara lapte
Fara OMG
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 17,01 RON
Cod kit:
k-33-1030-36666
155 137,71 RON
Împreună mai ieftin Economisire 6,55 RON
Cod kit:
k-68-1030-1521
131 124,42 RON
Împreună mai ieftin Economisire 7,74 RON
Cod kit:
k-111-1030-36666
155 146,98 RON
cumpara impreuna Economisire 7,54 RON
Cod kit:
k-1759-1030-31740
151 143,26 RON
Codul produsului: 1030
Cod de bare: 733739029386

În stoc

89,95 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Descriere

Clorhidrat de betaină, betaină HCL este un compus organic sub formă de cristale albe sau pulbere cristalină care se găsește în sfecla de zahăr, spanac și cereale, care conține acid clorhidric, care face parte din sucul gastric și este implicat în digestia alimentelor prin descompunerea proteinelor și grăsimilor. Este necesar pentru absorbția activă a proteinelor, vitaminei B12, fierului, calciului. Clorhidratul de betaină este produs din sfeclă de zahăr. Betaina este un bun hidratant și osmoprotector care protejează celulele de hipohidratare, motiv pentru care este utilizată pe scară largă în creme hidratante și măști. Sarcina principală în acest caz este de a hidrata pielea, de a elimina iritațiile, de a îmbunătăți tenul, de a-l face moale și neted. Dar clorhidratul de betaină este mai util pentru tulburările digestive din stomac, dispepsie, senzația de plinătate în stomac după masă, deoarece favorizează descompunerea și absorbția alimentelor în stomac, are un efect de formare a bilei și coleretic și reglează activitatea sistemului digestiv. În acest scop producătorul american de vitamine NOW alimente a dezvoltat Betaine HCL deoarece acidul clorhidric, care este produs în stomac și ajută la digerarea proteinelor, scade odată cu vârsta, ceea ce duce la probleme digestive. La acest complex se adaugă pepsină - o protează stabilă la acid, care este produsă și în stomac și favorizează descompunerea proteinelor. Această capsulă vegetariană va fi o salvare pentru mulți oameni. Cu acesta, precum și mulți alți aditivi, puteți găsi pe site-ul Biotus. Consultanții cu experiență vor putea alege produsul potrivit pentru dvs.

Now Foods Betaine HCL

Utilizare recomandată: Ca supliment alimentar, luați 1 capsulă înainte de fiecare masă. Nu luați pe stomacul gol. Nu luați dacă aveți ulcer gastric sau duodenal.

Alte ingrediente: Hipromeloză (capsula de celuloză), celuloză microcristalină, stearat de magneziu (sursă vegetală) și dioxid de siliciu.

Nu contine: zahar, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lapte, oua, crustacee si conservanti. Fabricat într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Atenționări: Atenție: A nu se administra cu ulcer gastric sau duodenal. Nu luați pe stomacul gol. A se pastra la loc uscat si racoros dupa deschidere. Atentie: numai pentru adulti. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală (în special reflux acid). A nu se lasa la indemana copiilor. A se păstra în borcanul original. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.

Compus
Compus:
Dimensiunea porției: 1 capsulă
  Suma pe servire % din necesarul zilnic
Betaină HCL 648 mg *
Protează stabilă în acid (150 SAPU) (pepsină fungică din Aspergillus niger) 150 mg *
* Necesarul zilnic nu este determinat.
Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Cumpărați cu acest produs

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.