Facebook Pixel

Ulei esențial de vetiver, Styx Naturcosmetic, 10 ml

Țara producătoare: Austria
asigurarea calității
Particularitati:
Certificat în UE
Codul produsului: 42002
Cod de bare: 9004432005481

Epuizat din stoc

252,65 RON
Vânzător: Biotus
Biotus
Articol similar
Descriere
Elimină procesele inflamatorii congestive, infiltrate, erupții cutanate premenstruale, pubertare, hormono-dependente. Drenează, micșorează porii. Elimină hiperhidroza mâinilor, picioarelor, corpului, feței. Elimina keratozele. Opreste caderea parului, reface stratul de keratina al parului deteriorat de substante chimice, radiatii UV, apa, etc. Stimuleaza sinteza melaninei, fixeaza bronzul pe piele, elimina fotodermatita, previne formarea cloasmei pe piele.Elimineaza si laringita, răguşeală. Uleiul esențial de vetiver este un antiseptic cu spectru larg care calmează tusea în bronșită și traheită. Stimulează activitatea organelor digestive, elimină produsele care stagnează. Potențiază metabolismul, previne acumularea de exces de greutate. Un puternic stimulent erotic care previne impotența sexuală și frigiditatea.Uleiul esențial de vetiver are un efect benefic asupra sistemului musculo-scheletic, elimină artrita, miozita, contracturile musculare și miastenia gravis.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Recomandări de utilizare: ca aromoterapie - se amestecă 5-6 picături dintr-un amestec de uleiuri esențiale cu 20 ml apă, se aplică într-o lampă cu aromă. Pentru baia de aromă - măsurați 8-10 picături pe baie și turnați în apă. Masaj, frecare - se masoara 5-10 k la 10 ml de baza de transport. În cosmetologie: aplicați 5 picături de produs la 5 grame de cremă cosmetică sau orice ulei gras de bază.

Avertismente: nu este destinat utilizării de către persoane cu sensibilitate individuală la componentele medicamentului. Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă.

Cumpărătorii au fost și ei interesați Am gasit alte produse care v-ar placea!

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre
  Data
  Evaluare Utilitate

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 4,80 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului*
  * Detalii promoție pe link
  Adaugă o recenzie
  • Cum apreciați acest produs?

  Link către videoclip de pe Youtube

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpeg, .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.

  loader
  Ati trimis o recenzie pentru verificare.