Rădăcină de ginseng, elixir imperial, 14 g
Utilizare recomandată:
Ceai de ginseng: Se adaugă 1/4 linguriță de rădăcină de ginseng zdrobită, se acoperă cu apă (3 căni) și se fierbe timp de trei ore.Gătire: Se adaugă câteva bucăți de rădăcină de ginseng la tocane și supe. Mestecare: Rupeți rădăcina de ginseng în bucăți și mestecați . Utilizați unul sau două pe zi, în funcție de mărime.Tonic de ginseng: Rupeți rădăcina de ginseng în bucăți mici și adăugați la o sticlă de vin sau alt lichior. Se lasă la infuzat timp de două săptămâni, amestecând din când în când.
Alte ingrediente
Rădăcină de ginseng cultivată în America.
Avertismente: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, departe de surse de căldură și lumină.
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare