Amidon din rădăcină Kuzu, Eden Foods, organic, 100 g
Descriere
Amidonul natural este făcut din rădăcinile plantei japoneze Kuzu și este folosit la gătit o varietate de feluri de mâncare. Kuzu este folosit ca agent de îngroșare pentru supe și tocane, sosuri dulci și sărate. Pentru mai multe informatii contactati consultantii de pe site-ul Biotus Kuzu este foarte benefic pentru tractul digestiv si sistemul cardiovascular. În Japonia, amidonul din rădăcină de kuzu este un medicament tradițional. Puteți afla mai multe despre acest lucru, precum și multe alte alimente și băuturi utile pentru sănătatea adulților și a copiilor, pe site-ul Biotus.
Eden Foods, amidon organic din rădăcină de Kuzu, 3,5 oz (100 g)
Mod de utilizare
Pentru preparare: pentru fiecare pahar de lichid, dizolvați 1 lingură. Kuzu în 2 linguri. lichid rece pentru deserturi groase sau 1 lingură. Kuzu în 2 lingurițe lichid rece pentru sosuri lichide. În timp ce amestecați, adăugați treptat Cuza și încălziți până la grosimea dorită.
Alte ingrediente:
Dimensiunea porției: 1 lingură (9 g) | ||
Per recipient: 11 porții | ||
Pe portie | % din necesarul zilnic | |
calorii | treizeci | |
calorii din grasime | 0 | |
Grăsime totală | 0g | 0% |
Grăsimi saturate | 0g | 0% |
Colesterolul | 0 mg | 0% |
Sodiu | 0 mg | 0% |
Potasiu | 0 mg | 0% |
Carbohidrații totale | 8g | 3% |
Zaharuri | 0 g | |
Proteină | 0g | % |
Valoarea zilnică procentuală se bazează pe o dietă de 2000 de calorii. Nu este o sursă semnificativă de vitamina A, C, calciu și fier. |
Întrebări ale clienților
Spune intrebarea ta
Recenzii client
0
Reveniți la pagina de conectare