Niacină (Vitamina B3), Niacină fără spălare, Now Foods, Fără spălare, 250 mg, 90 capsule vegetale

Țara producătoare: Statele Unite ale Americii
asigurarea calității
Particularitati:
Vegani
Fără gluten
Vegetarieni
Alimente Kosher
Fara OMG
Certificat în UE
Împreună mai ieftin Economisire 9,99 RON
71 61,37 RON

Niacină (Vitamina B3), Niacină fără spălare, Now Foods, Fără spălare, 250 mg, 90 capsule vegetale +Omega-3 ulei de pește islandez, ulei de pește Omega-3, biotus, 60 capsule

Codul produsului: 31721
Cod de bare: 733739004833

În stoc

44,12 RON

reducere en gros

42,79 RON (reducere 3%)
41,91 RON (reducere 5%)

Cumpărați cu acest produs

Descriere

Niacina (Vitamina B3), Niacina Flush-Free, Now Foods este una dintre vitaminele B care reglează numeroase enzime din organism și contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Acest supliment conține niacină sau vitamina B3 sub formă de hexanicotinat de inozitol, care constă din combinația a șase molecule de niacină cu o moleculă de inozitol, datorită căreia se descompune încet în organism, formând niacină și inozitol liber. Hexanicotinatul de inozitol este o formă foarte tolerabilă de vitamina B3, care va oferi o activitate ridicată a niacinei, fără a provoca așa-numitele „bușeuri cu niacina”. Vitamina B3 provine din alimente și se găsește în multe alimente, inclusiv drojdie, carne, pește, lapte, ouă, legume verzi, fasole și cereale. Niacina promovează digestia sănătoasă, este implicată în metabolismul grăsimilor și carbohidraților, sinteza proteinelor. Niacina este folosită pentru a întări bariera lipidică și pentru a îmbunătăți starea pielii, pentru a menține umiditatea în ea și pentru a uniformiza tonusul, este utilizată pentru boli precum acneea, lepra și, de asemenea, reduce riscul de cancer de piele. Această vitamină ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire, reduce severitatea ridurilor. În plus, niacina ajută la reglarea nivelului de colesterol, la scăderea tensiunii arteriale, la dilatarea vaselor de sânge și, de asemenea, are un efect pozitiv asupra bunăstării mentale a organismului. Niacina este, de asemenea, implicată în sinteza hormonilor steroizi, a hormonilor pancreatici și tiroidieni. Deficiența acestuia poate provoca diverse simptome precum pierderea poftei de mâncare, greață, slăbiciune, insomnie, deteriorare a pielii, crăpături în mucoasele gurii, piele. Luarea niacinei de la Now Foods va asigura prevenirea deficienței.

Pe site-ul Biotus, puteți nu numai să cumpărați, ci și să vă familiarizați cu produsele, să obțineți informații complete de la consultanții noștri.

Now Foods, Niacină fără spălare, 250 mg, 90 capsule vegetale.

Mod de utilizare: Luați 2 capsule vegetariene pe zi, la nevoie, la mese.

Alte ingrediente: făină de orez, hipromeloză (capsula de celuloză), celuloză microcristalină, acid stearic (sursă vegetală) și dioxid de siliciu.

Nu contine: OMG-uri, grau, gluten, soia, lapte, oua, peste, crustacee sau nuci.

Avertismente: numai pentru adulți. Consultați un medic dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală (probleme hepatice, ulcere gastrice, diabet, gută etc.). A nu se lasa la indemana copiilor. În acest produs pot apărea variații naturale de culoare. A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.

Compus

Dimensiunea porției: 2 capsule vegetariene

Porții: 45

Suma pe servire

% din necesarul zilnic

Niacină (vitamina B-3) (640 mg inozitol hexanicotinat)

500 mg

3125%

Inozitol (640 mg inozitol hexanicotinat)

135 mg

† Necesarul zilnic nu este determinat.

Nu este un preparat medical. Înainte de administrare, consultați-vă medicul.

Întrebări ale clienților

Fără întrebări

Spune intrebarea ta

Întrebarea va fi afișată după moderare.

  Toate răspunsurile vor fi afișate după moderare.

  Recenzii client

  0

  0 recenzii

  Filtre

  Nicio recenzie

  Scrie o recenzie
  Primiți 50,00 RON în contul dvs. bonus pentru o recenzie cu o fotografie sau un videoclip a produsului

  Adaugă o recenzie

  • Cum apreciați acest produs?

  Adăugați până la 10 imagini în formate .jpg, .gif, .png, dimensiunea fișierului de până la 5 MB

  Feedback-ul va fi afișat după moderare.